Vegas

Οι Vegas για τη διάλυση τους σε πρόσφατη συνέντευξη τους δήλωσαν πως… “απλώς ο κόσμος δεν έχει με τι να ασχοληθεί και εφευρίσκει ιστορίες.”

Συγκεκριμένα ο Zeraw δήλωσε πως «Οι αυτόνομες συνεργασίες μας, τόσο της Μελίνας όσο και το δικό μου τραγούδι με τη Shaya, προέκυψαν. Άλλωστε κάθε επιτυχία μας λειτουργεί θετικά για τους Vegas και ό,τι κάνουμε το κάνουμε εκπροσωπώντας παράλληλα και το συγκρότημα» ενώ η Μελίνα Μακρή, η γυναικεία φωνή του συγκροτήματος πρόσθεσε «Μα, δεν φαινόμαστε τελείως διαλυμένοι; Κοίταξέ μας… Τι θέλει αυτός εδώ;».

Από την άλλη, ο Dj Airth ανακοίνωσε πως βρίσκονται στη φάση της ολοκλήρωσης του νέου τους δίσκου που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο από τη Heaven Music, και θα είναι πιο ώριμος μουσικά από τους προηγούμενους. Μάλιστα, ετοιμάζουν ήδη μια μεγάλη συναυλία για να γιορτάσουν τα 5 χρόνια τους στη δισκογραφία, στην οποία θα συμμετάσχουν πολλά μεγάλα ονόματα-έκπληξη με τα οποία είτε έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν επί σκηνής, είτε δισκογραφικά.
Vegas
Λέτε να δούμε στην ίδια συναυλία την Πάολα, τον Αντώνη Ρέμο, την Έλενα Παπαρίζου, το Γιώργο Μαζωνάκη και άλλα παρόμοια ονόματα με τα οποία έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν οι Vegas;
Δες εδώ το σόλο βίντεο κλιπ της Μελίνας ΜακρήΑν Φτάνει Μόνο Η Αγάπη.

Σχόλια