Βανδή-Μαρτάκης-Μηδενιστής, τρία από τα πιο δυνατά ονόματα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια καλοκαιρινή περιοδεία.

Η Δέσποινα Βανδή συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Κώστα Μαρτάκη και το Μηδενιστή στα πλαίσια του Long Hot Summer Tour 2014. Στο παρελθόν, η Δέσποινα είχε πραγματοποιήσει άλλο ένα Long Hot Tour το 2009, εκείνη τη φορά όμως με τους Goin’ Through. Φέτος η ομάδα είναι ακόμα πιο δροσερή, και αναμένεται να αγαπηθεί ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μετά την επιστροφή της στη Heaven, τη συμμετοχή και τη νίκη της στο The Voice  με τη Μαρία-Έλενα Κυριάκου αλλά και τη νέα συνεργασία στον τομέα των δημοσίων σχέσεων με την Panik Records, η Δέσποινα Βανδή έχει βάλει στόχο να πραγματοποιήσει τη #1 περιοδεία του καλοκαιριού. Το τελευταίο της singleΚαλημέρα σημειώνει ανοδική πορεία στα ραδιόφωνα, ενώ ο Κώστας Μαρτάκης και ο Μηδενιστής κυκλοφορούν σε λίγες μέρες το νέο τους ντουέτο, ενώ και οι τρεις τους θα εμφανιστούν στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2014.

Λέτε να συνεργαστούν φέτος επί σκηνής; Θα το μάθουμε σύντομα. Μέχρι τότε δείτε τη φωτογραφία που ανέβασαν στα social media τους, και απολαύστε το σέξι αφιέρωμα που δημιούργησε το GetGreekMusic για τη Δέσποινα Βανδή εδώ.

Βανδή-Μαρτάκης-Μηδενιστής

Σχόλια