Για τις ανάγκες του νέου του video clip “Έκλεισα Εδώ”, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης δέθηκε χειροπόδαρα από την Εβελίνα Παπούλια, όπως βλέπουμε και στο teaser του video clip που μόλις κυκλοφόρησε. Η εμφάνιση της Εβελίνας Παπούλια θυμίζει τις εμφανίσεις της στους “Δαίμονες”, και όπως φαίνεται, το μικρόβιο δεν έχει φύγει ακόμα.

Θεοχάρης Ιωαννίδης - Έκλεισα Εδώ

Το “Έκλεισα Εδώ” υπογράφουν ο Μάριος Ψιμόπουλος και η Βίκυ Γεροθόδωρου, ενώ τη σκηνοθεσία του video clip ανέλαβε ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος συμπρωταγωνιστεί στη σειρά “Μπρούσκο” με την Εβελίνα Παπούλια, αλλά και ο Στάμος Τσάμης. Μάλιστα, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης κάνει αυτές τις μέρες και το δικό του “πέρασμα” από τη δημοφιλή σειρά του ANT1.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Εβελίνα Παπούλια να συμπρωταγωνιστεί σε video clip. Ποιος ξεχνάει άλλωστε την επίσης διαφορετική εμφάνιση της στην έναρξη του video clip της Ελένης Φουρέιρα, “Πιο Έρωτας Πεθαίνεις”;

 

Το video clip του “Έκλεισα Εδώ” αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες. Μέχρι τότε, απολαύστε το teaser του video clip, με το Θεοχάρη Ιωαννίδη δεμένο και την Εβελίνα Παπούλια να απειλεί τη ζωή του.

 

Σχόλια