δηλώσεις συμμετοχής the voice kids

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το The Voice Kids ξεκίνησαν! Θες να είσαι μια από τις επόμενες μεγάλες φωνές της Ελλάδας;

Μπες στο http://www.antenna.gr/minisites/thevoicekids/form και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες σου και στέλνοντας το δικό σου προσωπικό βίντεο (δεν είναι απαραίτητο). Η διαδικασία είναι η ίδια με το κανονικό The Voice. Οι υπεύθυνοι του καναλιού θα καλέσουν τους επιλαχόντες για να περάσουν από οντισιόν, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι Blind Auditions.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν αμέσως μετά το μεγάλο τελικό του The Voice of Greece στον οποίο νικήτρια ανακυρήχθηκε η Μαρία-Έλενα Κυριάκου από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή.

Εάν είσαι μέχρι 15 ετών και θέλεις η φωνή σου να φτάσει στην κορυφή, δήλωσε συμμετοχή στο “The Voice Kids”.

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του The Voice Kids, που έχει ως στόχο να ανακαλύψει νέα ταλέντα στη φωνή κάτω των 15 ετών. Παράλληλα, ο ANT1 ξεκίνησε και τις δηλώσεις για το κανονικό The Voice, του οποίου οι audition είναι άγνωστο μέχρι στιγμής πότε θα ξεκινήσουν, ενώ μυστήριο επικρατεί στο ποιοι θα είναι οι κριτές οι οποίοι θα αναλάβουν τις 4 θέσεις της κριτικής επιτροπής!

Δείτε παραπάνω το επίσημο trailer του νέου talent show, και που ξέρετε, μπορεί να είστε κι εσείς η επόμενη μεγάλη φωνή της Ελλάδας!

Σχόλια