Η Tamta νικήτρια στο X-Factor!

Η Tamta νικήτρια στο X-Factor της Γεωργίας! Κι όμως τα κατάφερε η ανατρεπτική σταρ αφού ανακηρύχθηκε νικήτρια στο X-Factor της Γεωργίας, όπου και συμμετείχε ως κριτής.

Η ομάδα η οποία είχε ως coach την Tamta, ήταν οι 25+, και η Γεωργιανή τραγουδίστρια κατάφερε με τον παίκτη της Tornike Kipiani να τερματίσει πρώτη με το 67% του συνόλου των ψήφων του κοινού. Το ριάλιτυ μεταδιδόταν από το κανάλι “Rustavi 2” τους τελευταίους μήνες στη Γεωργία, και η Tamta ήταν η μόνη γυναίκα κριτής του show.

Ο τελικός πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Ιουλίου, ενώ ο διαγωνιζόμενος τραγούδησε το “Wrecking Ball” της Miley Cyrus αλλά και το “Can’t Get You Out of My Head” της Kylie Minogue, κερδίζοντας τις εντυπώσεις!

Υπενθυμίζουμε πως η Tamta είχε συμμετάσχει στο Super Idol της Ελλάδας πριν από ακριβώς 10 χρόνια, στο οποίο είχε βγει η νικητής ο Σταύρος Κωνσταντίνου, με τη Tamta να ακολουθεί στη 2η φάση.

Στην Ελλάδα μόλις κυκλοφόρησε η Unplugged version τουΓεννήθηκα για σένα, της μεγάλης της επιτυχίας με τη Xenia Ghali, που μπορείτε να ακούσετε μέσα από το GetGreekMusic:

Κάνε κλικ εδώ και δες το εντυπωσιακό και παραμυθένιο βίντεο κλιπ τουΓεννήθηκα για σένα.

Σχόλια