Tamta: Το μήνυμα της για τη συνεργασία με τους One Direction

Τι συμβαίνει με την Tamta και τους One Direction;

Πριν από λίγες μέρες η Tamta μίλησε για ένα νέο project το οποίο θα έχει κάποια σχέση με το συγκρότημα One Direction. Αμέσως μετά τη δημοσίευση της στο Facebook, άρχισε να λαμβάνει δεκάδες μηνύματα στο Facebook από τις fans των One Direction, με τον όγκο των μηνυμάτων να έχει γίνει τόσο μεγάλος που “αναγκάστηκε” να απαντήσει δημόσια σχετικά με τις λανθασμένες φήμες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, οι οποίες ήθελαν την Tamta και τους One Direction να συνεργάζονται μαζί σε ντουέτο.

Το μήνυμα της Tamta:

Αγαπημένοι Directioners,

τα μηνύματα σας που μόλις είδα, με αφορμή το αγαπημένο σε όλους μας συγκρότημα είναι πάρα πολλά και γι’ αυτόν το λόγο δυστυχώς δε μπορώ να απαντήσω προσωπικά σε όλα. Έτσι πήρα την απόφαση να σας γράψω αυτό το μήνυμα.

Ψάξαμε με τους συνεργάτες μας τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στους One Direction και τα περισσότερα δεν γράφουν πουθενά ότι θα γίνει ντουέτο μαζί τους (που έτσι κι αλλιώς δεν ισχύει!!!). Αυτό που γράφουν είναι για τη συνεργασία με έναν άνθρωπο που έχει σχέση με τους One Direction, και αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ με πάρα πολύ μεγάλη χαρά. Πρόκειται για τη συνεργασία μου με έναν από τους παραγωγούς / συνθέτες των αγοριών που ευθύνεται για μερικά από τα πολύ αγαπημένα τους τραγούδια

“What Makes you Beaytiful”,

“Live While We are Young”,

“I Wish”,

“One Thing”,

“Live While We’re Young”,

“Kiss You”,

“Last First Kiss”,

“Heart Attack”,

“Change My Mind”,

“Back For You”,

“Nobody Compares”

Αλλά και τραγούδια άλλων πολύ δημοφιλών ξένων τραγουδιστών. Αυτό για μένα είναι ήδη παραπάνω από ότι είχα φανταστεί και προσδοκούσα, και είμαι ευγνώμων γι αυτό.

Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σας, αλλά μην ακούτε τις φήμες. Θα προσπαθήσω να σας ενημερώνω μέσα από τη σελίδα μου όσο πιο συχνά γίνεται για να μη διαδίδονται ψεύτικες ειδήσεις / φήμες που κάνουν κακό σε όλους μας… και γιατί καταλαβαίνω πόσο τους λατρεύετε.

Να είστε όλοι καλά!

Tamta

ΥΓ: Το συγκεκριμένο Facebook Page είναι fan page και δε διαχειρίζεται μόνο από εμένα την ίδια.

Σχόλια