Μηδενιστής και Κώστας Μαρτάκης μας υπόσχονται “Τα Καλύτερα” στο hit του καλοκαιριού, μια δημιουργία του Δημήτρη Κοντόπουλου σε στίχους της Βάγιας Καλαντζή, με τους rap στίχους γραμμένους από τον ίδιο το Μηδενιστή.

Μηδενιστής και Κώστας Μαρτάκης "Τα Καλύτερα"

Ο Μηδενιστής με τον Κώστα Μαρτάκη

Το νέο τραγούδι του Μηδενιστή και του Κώστα Μαρτάκη κυκλοφορεί από την Panik Records, και αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού με την πρώτη κιόλας ακρόαση ξεσηκώνει!

Ο Μηδενιστής επανέρχεται μετά το τελευταίο του single Σε έναν άγγελο μιλώ με το Γιάννη Βαρδή, και τη περσινή του επιτυχία “Σ’αγαπάω” με την Tamta (δες το teaser για το νέο της βίντεο κλιπ εδώ), ενώ ο Κώστας Μαρτάκης δε σταμάτησε να παίζει στα ραδιόφωνα πέρσι το καλοκαίρι με το “Τα καλοκαιρινά τα σ’αγαπώ“, ενώ το χειμώνα ακούγαμε ασταμάτητα και το “Αν Κάπου Κάποτε”. Ακόμα, πριν από λίγους μήνες συμμετείχε και στον ελληνικό τελικό της Eurovision με το “Κανένας Δε Με Σταματά” καταλαμβάνοντας τη 2η θέση.

Πλέον, ήρθαν “Τα Καλύτερα” και από τους δυο. Μάλιστα, αναμένεται να εμφανιστούν και οι δύο στην 11η απονομή των Mad Video Music Awards, ενώ είναι πολύ πιθανόν να παρουσιάσουν τη νέα τους επιτυχία επί σκηνής.

Ταυτόχρονα ετοιμάζονται και για την καλοκαιρινή τους περιοδεία στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή.

Προς το παρόν, απολαύστε το νέο τους single!

Σχόλια