Νυν Και Αεί ΤσιτσάνηςΟ λόγος φυσικά για το «Νυν και αεί…Τσιτσάνης» με τον Σταύρο Ξαρχάκο & την Ελένη Βιτάλη από το Σάββατο 25 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Ιερά Οδό.

Τριάντα χρόνια απ’ τον θάνατο του κορυφαίου λαϊκού συνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη ο Σταύρος Ξαρχάκος, αυτή την φορά, επέλεξε αθάνατα κομμάτια του μεγάλου συνθέτη και έπειτα τα έβαλε  σε σειρά. Εν συνεχεία τα ενορχήστρωσε μοναδικά και τέλος, πρόσθεσε μια ενότητα από το δικό του κλασικό και διαχρονικό «Ρεμπέτικο», έναν κύκλο τραγουδιών που υπήρξε η συμπαγής συνέχεια του λαϊκού μας τραγουδιού.

Μετά, στήθηκε ένα λαϊκό πάλκο στο οποίο θα κάτσει η Ελένη Βιτάλη που μέσα στα γυρίσματα της φωνής της, συμπυκνώνονται τέσσερις δεκαετίες στο ελληνικό τραγούδι και σ’ όλες του τις εκδοχές.

Μαζί τoυς η Ηρώ Σαϊα, μια απ΄ τις πιο δυναμικές και ελπιδοφόρες περιπτώσεις του ελληνικού μας τραγουδιού και με αξιόλογες συνεργασίες  στο ενεργητικό της, θα συμπράξει με την Βιτάλη, σε μια μουσική παράσταση, με έντονη την σφραγίδα του Σταύρου Ξαρχάκου.

Την δεκαμελή ορχήστρα απαρτίζουν οι σολίστες μουσικοί:

Νεοκλής Νεοφυτίδης (πιάνο)

Βασίλης Δρογκάρης (ακορντεόν)

Σωτήρης Μαργώνης (Βιολί)

Μανώλης Πάππος (μπουζούκι)

Ηρακλής Ζάκκας (μπουζούκι)

Αρίστος Βαμβακούσης (μπουζούκι)

Διαμαντής Σιδερίδης (μπουζούκι, μπαγλαμά, τζουρά, τσουμπούς)

Νίκος Σαμπαζιώτης (κιθάρα)

Δημήτρης Σιάμπος (κιθάρα)

Χάρης Μέρμηγκας (Κοντραμπάσο)

Εικαστικά: Ντίνος Πετράτος

Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος

Ηχητική επιμέλεια: Μιχάλης Αλεξάκης

Ηχοληψία Stage: Θανάσης Καρασαρίνης

 

Ιερά Οδός

Ιερά Οδός 18-20

Ημέρες παραστάσεων: Παρασκευή και Σάββατο

Ώρα έναρξης:10:30 μ.μ.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103428272

Σχόλια