Δε μπορείτε να φανταστείτε τι ζήτησαν οι Σουηδοί από την Έλενα Παπαρίζου!

Δε μπορείτε να φανταστείτε τι ζήτησαν οι Σουηδοί από την Έλενα Παπαρίζου, η οποία βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου για μια ακόμα live εμφάνιση στη Στοκχόλμη.

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στην εκπομπή Sommarkrysset στην οποία εμφανίστηκε και ο Kim Cesarion, αλλά και ο Yohio (ένας από τους “αντιπάλους” της Έλενας στο φετινό Melodifestivalen). Εκτός από το Survivor το οποίο έχει γίνει χρυσό στη Σουηδία, οι Σουηδοί της ζήτησαν να τραγουδήσει και μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Antique, που δεν είναι άλλο από το “Opa Opa”.

Φαίνεται πως στη Σουηδία δεν έχουν ξεχάσει τους Antique, και πως τα τραγούδια τους θεωρούνται πλέον κλασσικά στη Σκανδιναβία, ενώ ακόμα και στο Spotify το “Opa Opa” έχει πάνω από 2.000.000 streams.

Είναι ίσως από τις λίγες φορές που απολαμβάνουμε την Έλενα να τραγουδάει μόνη της το “Opa Opa”. Άλλωστε όταν είχαν δημιουργηθεί οι Antique, ήταν ιδέα της Έλενας να προστεθεί ο Νίκος Παναγιωτίδης στη διασκευή, γιατί μόνη της δε θα μπορούσε να πει τον στίχο “μέσα από τα ξέμπλεκα μαλλιά σου, πόσο με πληγώνει η ματιά σου”. Σήμερα, 15 χρόνια μετά, η Έλενα Παπαρίζου τραγουδάει σόλο το τραγούδι και οι Σουηδοί ξεσηκώνονται!

Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ για το νέο single σε Ελλάδα και Σουηδία Don’t Hold Back On Love. Δες αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα εδώ.

Σχόλια