Η Νατάσα Μποφίλιου στο Passport (Φωτογραφία: Ευτυχία Βλάχου)

Η Νατάσα Μποφίλιου στο Passport (Φωτογραφία: Ευτυχία Βλάχου)

Έχοντας συμπληρώσει 10 χρόνια παρουσίας στον χώρο της μουσικής, η Νατάσσα Μποφίλιου συνεχίζει να δίνει δυναμικά το «παρών». Αυτή τη φορά από τη σκηνή του «Passport» (Καραΐσκου 119, Πειραιάς), όπου παρουσιάζει τη μουσική παράσταση «Πάμε ξανά» -όπως και ονομάζεται το τελευταίο cd που κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρεία Feelgood Entertainment.

Η παράσταση φέρει την υπογραφή του Θέμη Καραμουρατίδη (ενορχηστρώσεις), του Γεράσιμου Ευαγγελάτου (επιλογή τραγουδιών), ενώ συμμετέχει και ο συνθέτης Στάμος Σέμσης.

Το πρόγραμμα συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο αγαπημένα τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο («Κοίτα εγώ», «Εγώ μεγάλωνα για σένα», «Το μέτρημα» κ.ά), τα νέα τραγούδια («Άνω τελεία», «Πάμε ξανά») , αλλά και αυτά που σπάνια ακούγονται σε ζωντανές εμφανίσεις. Όπως μεταξύ άλλων: «Μάη Μάη ’μ», «Η φάμπρικα», «Μαργαρίτα Μαγιοπούλα», «Ναύτης βγήκε στη στεριά», «Γύφτισα τον εβύζαξε» κ.ά., ενώ στο «Πέραμα» που ερμηνεύει acapella επικρατεί η απόλυτη… σιγή.

Να σημειωθεί ότι οι παραστάσεις ολοκληρώνονται στις 14 Δεκέμβρη, ενώ στο «Passport» επικρατεί το αδιαχώρητο. Όπως αναφέρει πηγή: «Είναι λίγο δύσκολο να πάρει παράταση, παρόλο την επιτυχία που σημειώνει, αφού το μαγαζί έχει ετοιμάσει ήδη τον προγραμματισμό του. Όμως, ενδέχεται να δοθούν δύο επιπλέον παραστάσεις».

Όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια της Νατάσσας Μποφίλιου θα συμμετέχει ερμηνευτικά στον δίσκο που ετοιμάζει ο Οδυσσέας Ιωάννου με τον Θέμη Καραμουρατίδη που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2014.

[wzslider autoplay=”true” interval=”5000″ transition=”‘flash'” info=”true” lightbox=”true”]

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μουλόπουλος

// <![CDATA[
// < ![CDATA[
//

Σχόλια