Sold Out και οι 3 συναυλίες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο Μέγαρο Μουσικής!

Στην αρχή υπήρξε η ιδέα για μια συναυλία… έπειτα για δύο, στη συνέχεια για τρεις back2back εμφανίσεις, οι οποίες πρόλαβαν και έγιναν ήδη Sold Out!

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κλείνει τον κύκλο των καλοκαιρινών της εμφανίσεων στα πλαίσια της περιοδείας “Η δύναμη σου… δύναμη μου” με 3 συνεχόμενες συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, το Σάββατο 20/09, την Κυριακή 21/09 και τη Δευτέρα 22/09.

Και οι 3 συναυλίες είναι ήδη sold out! Άκρως επιτυχημένη χρονιά για την Ελεωνόρα, αν αναλογιστεί κανείς και το απίστευτο ρεκόρ του “Η επιμονή σου” στο ελληνικό airplay. (διάβασε εδώ)

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Sold Out

Άκουσε αποκλειστικά από το GetGreekMusic το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Από Έρωτα“, εδώ.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι η 5η υποψήφια των MTV EMA’s για το “Best Greek Act”!

Εκεί που χτυπά η καρδιά της, εκεί που συναντιέται με το πάθος της και την αγάπη της για το τραγούδι, εκεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ταξίδεψε το κοινό της και φέτος το καλοκαίρι όπως μοναδικά εκείνη ξέρει.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με την αψεγάδιαστη φωνή της, το πάθος της,  τη δυναμική της σκηνική παρουσία,  καταφέρνει να αγγίξει, να ξεσηκώσει, να συγκινήσει, να συνεπάρει, να γίνει μια φωνή και μια μεγάλη παρέα με όλους όσοι έχουν επιλέξει να την δουν από κοντά και να την ακούσουν!  Και είναι χιλιάδες αυτοί! Και η επιλογή όλων δικαιώνεται!

Μαζί της η Αφροδίτη Παπαχριστοδούλου. Πλαισιώνεται επίσης από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών όπως οι: Ευριπίδης Ζεμενίδης: Κιθάρα, Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα, Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα,  Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο,   Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα, Ντίνος Χατζηιορδάνου: ακορντεόν και Δημήτρης Γασιάς: βιολί.

Ενορχηστρώσεις: Ευριπίδης Ζεμενίδης

Χειρισμός φωτισμού: Βασίλης Καραμούζης

Σχεδιασμός Ήχου: Νίκος Παππάς, Αργύρης Λιανός

Προπώληση εισιτηρίων: €10,00

Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: €12,00

 

 

Σχόλια