Η νέα sexy φωτογράφιση της Ειρήνης Παπαδοπούλου!

Η sexy φωτογράφιση της Ειρήνης Παπαδοπούλου ανάβει φωτιές στα social media!

Μπορεί να έφτασε μέχρι τη δεύτερη θέση στον 5ο κύκλο του Dancing With The Stars, η Ειρήνη Παπαδοπούλου όμως δε φεύγει από τα φώτα της δημοσιότητας. Η νέα της φωτογράφιση στο περιοδικό “Εγώ” είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, ενώ η ίδια δηλώνει στη συνέντευξη της:

“Είχα πει χαρακτηριστικά στον παρτενέρ μου “δεν με ξέρεις, δε σε γνωρίζω, γι’αυτό σε ενημερώνω ότι δεν λειτουργώ καλά όταν υπάρχει ανταγωνισμός. Θέλω να με βοηθήσεις να απολαύσουμε το show”. Μπλοκάρω με τον ανταγωνισμό. Μου αποσπά την προσοχή. Όσο μπορώ, κάνω τα στραβά μάτια. Μέχρι τα μισά περίπου του παιχνιδιού, δεν αισθανθήκαμε τίποτα. Θεωρούσα ότι αυτό συνέβαινε γιατί δεν κοιτώ ποτέ τι κάνουν και πώς λειτουργούν οι άνθρωποι γύρω μου. Δίνω έμφαση στη δική μου δουλειά. Ανταγωνισμό αισθάνθηκα προς το τέλος του σόου αλλά τότε ήταν λογικό. Όσοι είχαμε παραμείνει θέλαμε πια να φτάσουμε όσο πιο κοντά στη νίκη γινόταν. Σίγουρα είναι και θέμα χαρακτήρα.”

Δείτε τον καυτό χορό της Κατερίνας Στικούδη με την Ειρήνη Παπαδοπούλου στον ημιτελικό του Dancing

Ακόμα, μίλησε και για την καταγωγή της από το Καζακστάν:

“Στο σχολείο στεναχωριόμουν για την έλλειψη αποδοχής από τους συμμαθητές μου. Κλείστηκα ακόμη περισσότερο στον εαυτό μου. Τώρα νιώθω ευλογημένη, γιατί διαφορετικά δε θα διαμόρφωνα το χαρακτήρα που έχω σήμερα. Όταν ένας άνθρωπος με κάνει να νιώσω ότι είμαι στο περιθώριο ή ότι δεν αξίζω, στεναχωριέμαι πάρα πολύ, αλλά ταυτόχρονα πεισμώνω. Έγινα καλή μαθήτρια γιατί σκεφτόμουν πως έτσι θα κέρδιζα την αποδοχή και την προσοχή. Διάβαζα, έβαλα ένα σκοπό και τον πέτυχα”

Δείτε εδώ το φωτογραφικό αφιέρωμα που έκανε το GetGreekMusic στην Ειρήνη Παπαδοπούλου, πριν τον τελικό του Dancing, και ακούστε το νέο της τραγούδι “Σου εύχομαι”.

Αυτή είναι η φωτογραφία που έχει προκαλέσει “πανικό” στο διαδίκτυο:

Η νέα sexy φωτογράφιση της Ειρήνης Παπαδοπούλου!

Σχόλια