Ο Σάκης Ρουβάς έχει αποδείξει πως βοηθάει τα νέα παιδιά, όταν αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Για την προώθηση της σειράς συναυλιών του με την Ελένη Φουρέιρα, τους Onirama, τους Boys & Noise και τη Xenia Ghali με τίτλο “The Ace of Hearts Tour” εμφανίστηκε σήμερα σε τηλεοπτικές εκπομπές, προτείνοντας on air κατά τη διάρκεια της σύνδεσης του με το “Πρωινό” του ΑΝΤ1 συνεργασία με την Αρετή του The Voice!Σάκης Ρουβάς - The Ace of Hearts Tour

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Να πω στην Αρετή ότι άμα θέλει να έρθει να τραγουδήσει μπροστά σε 10,000 κόσμο το Σάββατο, να έρθει να ανοίξει τη συναυλία“, αφήνοντας έκπληκτους τους παρουσιαστές αλλά και την ίδια την Αρετή. Ακόμα δήλωσε πως “η Αρετή έχει το ψυχικό απόθεμα και την ποιότητα να επικοινωνήσει με τον κόσμο” .

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σάκης Ρουβάς αναγνωρίζει το ταλέντο από ένα νέο παιδί και του προτείνει συνεργασία. Πριν από λίγα χρόνια, είχε προτείνει επί σκηνής στην Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αποχώρηση της απο το X-Factor να εμφανίζεται στη σκηνή του The S Club, στο οποίο εμφανιζόταν εκείνη την περίοδο μαζί με την Tamta.

Το “Ace of Hearts Tour” ξεκινάει από την Αθήνα το Σάββατο 26 Απριλίου στο Κλειστό Γήπεδο TAE KWON DO, και αποτελεί ένα εντυπωσιακό μουσικό υπερθέαμα που θα απογειώσει το κοινό προσφέροντας του μία ανεπανάληπτη διαδραστική μουσική εμπειρία.

 

Σχόλια