Στέλιος Λεγάκης & Boys & Noise

Στέλιος Λεγάκης & Boys & Noise

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου μια περίεργη δραστηριότητα σημειώθηκε στην περιοχή του Κεραμεικού στο Γκάζι…

Από νωρίς το απόγευμα εκατοντάδες fans συγκεντρώθηκαν έξω από το KooKoo Live Stage περιμένοντας γεμάτες ανυπομονησία να δούνε τους Boys and Noise και τον Στέλιο Λεγάκη στην πρώτη αποκλειστικά δική τους live εμφάνιση!

Ο χαρισματικός, μόλις 16 χρονών, Στέλιο Λεγάκη… πριν ακόμα ξεκινήσει την μουσική του καριέρα έχει στο ενεργητικό του ήδη μια μεγάλη διάκριση και την αγάπη του κοινού που τον ακολουθεί φανατικά, με τον ίδιο να συγκεντρώνει ήδη πάνω από 32.000 facebook fans!

Ερμηνευτής αλλά και ταλαντούχος συνθέτης υπογράφει τη μουσική στο πρώτο του, εμπνευσμένο από… «ψυχής» τραγούδι “Σαν Μαχαίρι”, σε στίχους του ίδιου και της καταξιωμένης στιχουργού Βίκυς Γεροθόδωρου.

Τα νέα ανερχόμενα αστέρια της Panik Records ένωσαν τις δυνάμεις τους και μας απέδειξαν περίτρανα ότι ένα νέο μουσικό pop φαινόμενο γεννιέται γύρω από τα πρόσωπα τους!

Τους Boys and Noise γνωρίσαμε ως επιλογή των Νο1 μουσικών παραγωγών Playmen για διαγωνισμό της Amita Motion στον οποίο αναδείχθηκαν νικητές! Η πρώτη γνωριμία έφτανε για να δημιουργηθεί ένα συνεχώς αυξανόμενο fan base τα μέλη του οποίου ονομάζονται “Νoisers”!

Αυτή τη στιγμή οι Boise And Noise έχουν κυκλοφορήσει δύο πρώτα τραγούδια από την Panik Records, “Kάνε Κάτι” και “Tell Me”, τα οποία κατάφεραν μέσα σε λίγες μέρες να “τρελάνουν” τα views στο YouTube!!

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, δείτε με τα μάτια σας όσα συνέβησαν στο πρώτο Panik Live Session με τον Στέλιο Λεγάκη και τους Boys and Noise! Όπως όλα δείχνουν, τα Panik Live Sessions με τους Boys and Noise και τον Στέλιο Λεγάκη θα αποτελέσουν σίγουρα το επόμενο Big Talk of the Town!!! Και αυτό είναι μόνο η αρχή… πολύ σύντομα έπεται συνέχεια… Stay tuned!

Σχόλια