Δέσποινα ΒανδήΗ Δέσποινα Βανδή κάνει την δική της πρόγνωση για το ποιος θα είναι ο νικητής του The Voice

Σε σχετική της συνέντευξη η Δέσποινα Βανδή αρχικά υποστήριξε ότι, πιστεύει σε τέτοιου τύπου Talent Show και πόσο μάλλον στο The Voice το οποίο κρίνει αποκλειστικά και μόνο την φωνή και όχι την εμφάνιση.

Δε δίστασε μάλιστα να υποστηρίξει με παραδείγματα ότι αρκετοί τραγουδιστές έχουν βγει από αντίστοιχα Talent Show και συνεχίζουν να διαπρέπουν, όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος, η  Ραλλία Χρηστίδου, ο Θάνος Πετρέλης κ.α, ενώ συμπλήρωσε ότι για την ίδια τα πράγματα ήταν πολύ δυσκολότερα όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι κι αυτό γιατί δεν υπήρχε κάποια βοήθεια από κάπου.

Όσο για «την φωνή» που θα αναδείξει το The Voice, πιστεύει ότι θα είναι η Αρετή από την Αλεξανδρούπολη και αυτό για διάφορους λόγους, αλλά κυρίως γιατί μπορεί να κάνει μια αξιοζήλευτη καριέρα στο εξωτερικό μιας που τραγουδά τέλεια τα ξένα τραγούδια.

Αυτό που τόνισε πάντως, είναι ότι σε κάθε περίπτωση είναι απλά μια πρόγνωση και το κοινό θα είναι αυτό που θα αποφασίζει την μοίρα του κάθε διαγωνιζόμενου στο The Voice, από την παραμονή του στο παιχνίδι μέχρι την ανάδειξη του νικητή.

Σχόλια