Νότης Σφακιανάκης - Παρουσίαση Δίσκου "Μαζί" @ Gazoo

Το GetGreekMusic βρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Νότη Σφακιανάκη “Μαζί”, τη Δευτέρα το βράδυ στο Gazoo!

Γεμάτο από δεκάδες θαυμαστές, ο χώρος του Gazoo Events στο Γκάζι υποδέχτηκε τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου το Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος μίλησε στην Ιωάννα Λάιου και στον 89,8 Δρόμος FM για τα νέα του τραγούδια από το δίσκο “Μαζί”.

Ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε για την ιστορία που κρύβουν τα τραγούδια του, ενώ δε δίστασε με χιούμορ να καλέσει την ώρα της παρουσίασης μερικούς συντελεστές στο τηλέφωνο, για να… πουν οι ίδιοι την εμπειρία τους από τη δημιουργία ων τραγουδιών. Με ιδιαίτερη καυστικότητα σχολίαζε την επικαιρότητα (πολιτική ή μη), ενώ εξίσου ιδιαίτερη ήταν και η στιγμή που συνδέθηκε μέσω… Facetime με τον Γιώργο Μουκίδη από τη Σουηδία, μιλώντας για τα 3 τραγούδια που έχει χαρίσει στο δίσκο του, ανάμεσα τους και τη μεγάλη επιτυχία “Τέρμα Το Ράδιο” που ακούγεται δυνατά τις τελευταίες εβδομάδες.

Καλεσμένοι της βραδιάς ήταν επίσης και η Πέγκυ Ζήνα, μαζί με το σύζυγο της Γιώργο Λύρα, αλλά και η Shaya. Ο Νότης Σφακιανάκης, η Πέγκυ Ζήνα και η Shaya θα εμφανίζονται στο Φωταέριο από την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου.

Δείτε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το GetGreekMusic:

[wzslider]

Διάβασε ακόμα:

Σχόλια