μισό εκατομμύριο fans στο Facebook η Έλενα Παπαρίζου

Κάτι παραπάνω από μισό εκατομμύριο ακολουθούν την Έλενα στο Facebook!

Η Έλενα Παπαρίζου μπήκε στο club των 500 χιλιάδων likes στο Facebook, και έστειλε το δικό της μήνυμα το βράδυ του Σαββάτου από το Helsinborg, λίγες ώρες πριν από την τελευταία της συναυλία στο Julgalan!

“Γεια σας φιλαράκια. Τι κάνετε; Ανοίγουν οι πόρτες αυτομάτως, και αυτά από τη χαρά τους ανοίγουν… Εγώ θέλω να σας πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, βρίσκομαι στη Σουηδία στο Helsinborg, σήμερα θα κάνω την τελευταία μου συναυλία στο Helsinorg Arena που είμαστε εδώ πέρα με το Julgalan, αλλά δε στέλνω αυτό το βίντεο για να σας πω αυτό. Απλά θέλω να σας πω ένα πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί έχουμε γίνει μισό εκατομμύριο στο Facebook και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη σας και για όλα αυτά που μου έχετε προσφέρει, εύχομαι και εσείς να νιώθετε ότι σας προσφέρω με όλα αυτά που μπορώ και ξέρω να κάνω, και σας το υπόσχομαι ότι τα πάντα τα καλύτερα έρχονται. Καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα με υγεία και πάρα πολλή μουσική, σας αγαπάω, φιλάκια…”

Τα σχόλια αγάπης από τους θαυμαστές ήταν εκατοντάδες!

Την ίδια μέρα προβλήθηκε στο SVT1 η εμφάνιση της Έλενας στο Luciamorgon, όπου τραγούδησε 2 χριστουγεννιάτικους ύμνους στα Σουηδικά και τα Αγγλικά στην εκκλησία Oscar Fredrik για να γιορτάσουν τη Santa Lucia, εντυπωσιάζοντας τους Σουηδούς τηλεθεατές οι οποίοι γέμισαν τα social media με διθυραμβικά σχόλια για την εμφάνιση αυτή! Δείτε τις δύο εξαιρετικές ερμηνείες της:

Πάντα τέτοια Έλενα!

Κάντε like στη σελίδα της Έλενας στο Facebook!

Δείτε το σέξι αφιέρωμα του GetGreekMusic στην Έλενα!

Διάβασε ακόμα:

Σχόλια