Ο Παντελής Παντελίδης ετοιμάζει το νέο του δίσκο

Ο Παντελής Παντελίδης ετοιμάζει το νέο του δίσκο τον τελευταίο καιρό, και σύντομα αναμένεται η κυκλοφορία του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παντελής Παντελίδης βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες στο στούντιο ηχογραφώντας τον τρίτο προσωπικό του δίσκο ο οποίος θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο από τη MINOS EMI, ενώ πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο Γιώργο Μαζωνάκη, τραγουδώντας μια από τις μεγάλες του επιτυχίες (δες εδώ).

Αξίζει να αναφερθεί ότι τόσο ο πρώτος δίσκος του “Αλκοολικές Οι Νύχτες”, όσο και ο περσινός Ουράνιο Τόξο Που Του Λείπανε 2 Χρώματα έχει σημειώσει ρεκόρ προβολών στο YouTube, αφού σχεδόν κάθε τραγούδι τους ξεπερνάει τις 1.000.000 προβολές.

Από τον τελευταίο του δίσκο αγαπήσαμε και ακούσαμε ασταμάτητα ταΓίνεται, “Τέτοια Αγάπη Δεν Αξίζω“, “Είχα Κάποτε Μια Αγάπη” αλλά και το “Όνειρο Ζω” που είχε κυκλοφορήσει λίγο καιρό πριν, ενώ πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και το Ναρκοπέδιο Η Ζωή Μου από το Γιάννη Πλούταρχο, με τον Παντελή Παντελίδη να υπογράφει τη μουσική και τους στίχους.

15 κομμάτια θα περιλαμβάνει το νέο του album, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ ορισμένα από αυτά θα είναι τραγούδια που γνωρίζουμε και έχουμε αγαπήσει από τα προσωπικά uploads του τραγουδιστή στο YouTube.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τον Σεπτέμβριο!

Σχόλια