Παντελής Παντελίδης στο Teatro

Παντελής Παντελίδης στο Teatro

Από τις 18 Οκτωβρίου ο Παντελής Παντελίδης, η Πάολα, η Τάμτα και ο Stan δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και κερδίζουν μεγάλο μερίδιο στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας στον πλήρως ανακαινισμένο και φιλόξενο χώρο του Teatro Music Hall.

Το επιτυχημένο αυτό σχήμα, θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του μέχρι και τις 15 Μαρτίου, ενώ στις 21 Μαρτίου ανεβαίνουν Θεσσαλονίκη για να ταράξουν τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Teatro Music Hall:

«Το Teatro Music Hall στις 15 Μαρτίου ολοκληρώνει μια σειρά εμφανίσεων που στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία και οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε. Η Πάολα, ο Παντελής Παντελίδης, η Τάμτα και ο Stan προσφέροντας μια διαφορετική πρόταση στην νυχτερινή Αθήνα σεβάστηκαν την καλλιτεχνική τους πορεία και αξία και έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους και εσείς αυτό το αγκαλιάσατε με θέρμη. Από τις 21 Μαρτίου το σχήμα θα ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη και στο νυχτερινό κέντρο Πύλη Αξιού για λίγες εμφανίσεις. Για τα επόμενα βήματα τόσο της Πάολα όσο και του Παντελή Παντελίδη  θα ενημερωθείτε με επίσημη ανακοίνωση».

Teatro Music Hall

Ημέρες εμφανίσεων: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Ώρα έναρξης: 22.30

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 2109400726

Σχόλια