The Voice Of GreeceΗ φάση των battles πέρασε ανεπιστρεπτί και σειρά έχουν τα Live Shows, που είναι και κάτι σαν την τελική ευθεία για την ανάδειξη του νικητή του The Voice.

Τι θα δούμε από δω και πέρα λοιπόν

Αρχικά θα δούμε συνεργασίες επί σκηνής μεταξύ των παικτών και των Vocal Coaches που έχει ο καθένας και παράλληλα θα δούμε και κάποια guest από γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες.

Σ’αυτή τη φάση λοιπόν, έχουν μείνει συνολικά 32 διαγωνιζόμενοι εκ των οποίων 16 θα διαγωνισθούν σήμερα και οι άλλοι 16 την επόμενη Παρασκευή. Απόψε όπως και στο επόμενο live θα διαγωνισθούν τέσσερις παίκτες από την κάθε ομάδα.

Κατά την διάρκεια που οι διαγωνιζόμενοι θα είναι επάνω στην σκηνή και θα τραγουδάνε, οι γραμμές θα είναι ανοιχτές για να ψηφίζει ο κόσμος ποιος θέλει να παραμείνει στο The Voice και μόλις τραγουδήσει και ο τελευταίος παίκτης, τότε κλείνουν οι γραμμές και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα ψηφοφορίας του κοινού.

Έτσι, ο πρώτος παίκτης σώζεται από το κοινό και συνεχίζει στο επόμενο live. Εν συνέχεια, o Coach της κάθε ομάδας καλείται να αποφασίσει ποιον από τους υπόλοιπους τρις παίκτες θα σώσει για να συνεχίσει και εκείνος στο επόμενο live, όπως έκανε και ο προηγούμενος που σώθηκε από τον κόσμο. Οι δυο διαγωνιζόμενοι που μένουν, αποχωρούν από το show.

Τα πράγματα πλέον γίνονται ολοένα και δυσκολότερα, γι’αυτό συντονιστείτε στις 21.15 στον ΑΝΤ1 γιατί οι πραγματικές μάχες τώρα ξεκινάνε.

Σχόλια