“Όλα Αλλάζουν” είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Δέσποινας Βανδή, που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Τη μουσική του υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο οποίος ήταν και ο συνθέτης της #1 επιτυχίας της Βανδή Χάνω Εσένα πριν από λίγους μήνες. Μετά το “Όταν περάσει αυτή η νύχτα”, το “Χάνω Εσένα” και τοΚαλημέρα, η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται για το “Όλα Αλλάζουν”, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την νέα (ή παλιά) δισκογραφική της στέγη, τη Heaven Music.

Παράλληλα, ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή της περιοδεία με τον Κώστα Μαρτάκη και το Μηδενιστή, ενώ δε σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες μαζί τους:

Όλα Αλλάζουν

Δέσποινα Βανδή και Κώστας Μαρτάκης ετοιμάζονται για την καλοκαιρινή τους περιοδεία με το Μηδενιστή

Η ανακοίνωση της νέας συνεργασίας της Δέσποινας με το Δημήτρη Κοντόπουλο έγινε από το Instagram της τραγουδίστριας, η οποία έγραψε “Όλα αλλάζουν, coming soon by @dimitriskontopoulos” ανεβάζοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία:

Όλα Αλλάζουν - Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή και Δημήτρης Κοντόπουλος στο στούντιο.

Η Δέσποινα Βανδή θα είναι μια από τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στα Mad Video Music Awards 2014. Δείτε τις υποψηφιότητες, αλλά και ποιοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν επί σκηνής εδώ.

Ακόμα, δείτε εδώ το αφιέρωμα που ετοίμασε το GetGreekMusic στις πιο σέξι στιγμές της τραγουδίστριας στο πέρασμα των χρόνων.

 

Σχόλια