Γιώργος Μαζωνάκης - Πάολα (Ξανθός)

Πρεμιέρα χωρίς εκκεντρικότητα δε γίνεται. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το Γιώργο Μαζωνάκη και την Πάολα. Έτσι, αυτή τη φορά, ο Γιώργος Μαζωνάκης έγινε ξανθός – γεγονός που συζητήθηκε έντονα! (Δείτε εδώ το νέο του video clip “Έχω περάσει και χειρότερα” με τη συμμετοχή της Δήμητρας Ματσούκα)

Γιώργος Μαζωνάκης - Πάολα (Ξανθός)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Μαζωνάκης “προκαλεί” με την εμφάνιση του. Στις πρόσφατες εμφανίσεις του σε Madwalk και Mad Video Music Awards, είχε πάντα να προτείνει κάτι διαφορετικό. Στο τελευταίο Madwalk 2014 εμφανίστηκε ντυμένος στα μαύρα με ψηλά τακούνια-κοθόρνους, ενώ στο πρώτο Madwalk του 2011 είχε εμφανιστεί με μπλε (!) μαλλί.

Σε εμφανίσεις του, όπως τη φετινή σεζόν με τη Καίτη Γαρμπή στο Φωταέριο, φορούσε ρούχα που έκλεβαν την παράσταση, όπως το παρακάτω με τις βούλες

Γιώργος Μαζωνάκης

Ενώ πριν λίγα χρόνια στην απονομή για το δίσκο του “Τα Ίσια Ανάποδα” εμφανίστηκε με σαγιονάρα, λεοπάρ φόρμα-παντελόνι και λευκό μπλουζάκι.

Γιώργος Μαζωνάκης

 

Ακόμα μια εμφάνιση του, στο Thalassa People’s Stage με λευκή βερμούδα και μαύρο διάφανο top.

Γιώργος Μαζωνάκης

Στις περσινές εμφανίσεις του με το Νίκο Κουρκούλη στο φωταέριο, ο Γιώργος Μαζωνάκης επέλεξε να φορέσει σκουλαρίκι στη μύτη.

Γιώργος Μαζωνάκης

Στα βραβεία “Γυναίκες της Χρονιάς” στην Κύπρο τον είχαμε δει με φούστα.

 

Ενω στην επετειακή συναυλία για τα “20 Χρονια Φοίβος”, είχε ντυθεί κατακόκκινος!

Γιώργος Μαζωνάκης

Σχόλια