foureira madwalkΤο 5ο Madwalk πραγματοποιήθηκε με παρουσιάστρια την Κάτια Ζυγούλη, και οι καλλιτέχνες παρέα με τους σχεδιαστές έκλεψαν για μια ακόμα φορά την παράσταση.

Η Ελένη Φουρέιρα τραγούδησε το νέο της τραγούδι “Ladies”, η Angelika Dusk με τους Playmen το “Beautiful Love”, ο Κωνσταντίνος Φραντζής το “Lonely Boy” των Black Keys, η Μαρία Έλενα Κυριάκου το “Take Me To Church” του Hozier, οι Vegas συνεργάστηκαν επί σκηνής με τη Xenia Ghali, ο Stan τραγούδησε το νέο του τραγούδι “Με στεναχωρεί”.

Ακόμα, οι Boys and noise τραγούδησαν τη διασκευή του “Μην αντιστέκεσαι” του Σάκη Ρουβά, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να κάνει πασαρέλα, ο Νίνο παρουσίασε το νέο του τραγούδι “Καταπληκτικά”, η Demy και ο Angel Stoxx το single τους “Where is the love”, η Κατερίνα Στικούδη το “Άγγιξε με” μαζί με το “Hey Mama” του David Guetta και της Nicki Minaj.

Τέλος, ο Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός τραγούδησαν το “Όσο έχω εσένα” σε ένα remix με το “A Sky Full Of Stars”, και οι Onirama έκλεισαν τη βραδιά με το “World Party (Yolo Song)”.

Σχόλια