madwalk πασαρελα

Την Τετάρτη 29 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το 5ο MadWalk, το Fashion Music Project που ενώνει τη μόδα με τη μουσική εδώ και λίγα χρόνια.

Η αρχή έγινε το 2011, και έκτοτε μετράμε πολλές εμφανίσεις που μας έκαναν εντύπωση, που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον, αλλά και τραγούδια που αγαπήσαμε μέσα από το θεσμό. Πάμε να δούμε ωστόσο 5 μοναδικές πασαρέλες που σχολιάστηκαν όσο τίποτα άλλο:

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά παρουσίαζε τη βραδιά μαζί με την Tamta το 2011, και εμφανίστηκε μαζί με το Σάκη Ρουβά στο “Δυο Μας” και “Για Μας” κάνοντας πασαρέλα με μαύρα φτερά, με τον Σάκη να τη συνοδεύει τραγουδώντας τις επιτυχίες του.

Κώστας Μαρτάκης

Ο Κώστας Μαρτάκης έκανε μια guest εμφάνιση στο περσινό MadWalk, αφού φορώντας μια μάσκα οξυγόνου και κάνοντας τατουάζ – χένα επί σκηνής, περπάτησε στη πασαρέλα, έβγαλε τη μάσκα, έκλεισε το μάτι στην κάμερα και συνέχισε χορεύοντας με τη Τζώρτζια των ΜΠΛΕ.

Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού περπάτησε στην πασαρέλα με μουσικό χαλί το “Nothing Better” από Demy & Playmen, και φορώντας μια δημιουργία του Απόστολου Μητρόπουλου.

Δούκισσα Νομικού

Ακόμα μια εκκεντρική εμφάνιση με μουσική υπόκρουση τη Demy, αυτή τη φορά όμως με το Μηδενιστή και το “Μια ζωγραφιά”. Η Δούκισσα Νομικού περπάτησε φορώντας cupcakes στο στήθος της, και άφησε τα στόματα των θεατών ανοιχτά!

Γυμνός Mickey

Στην πιο εντυπωσιακή εμφάνιση του 2011, και στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του #1 single της Έλενας Παπαρίζου “Baby It’s Over”, ένα μοντέλο περπάτησε ολόγυμνο στην πασαρέλα φορώντας μόνο δύο γάντια και αυτιά του Mickey Mouse, για χάρη του catwalk του Απόστολου Μητρόπουλου.

doukissa

καγια

Σχόλια