8+1 Έλληνες καλλιτέχνες που πέρασαν από την καρέκλα του κριτή σε talent shows!

Έδώ και χρόνια στα talent shows απολαμβάνουμε και τραγουδιστές αλλά και τραγουδίστριες!

Ξεκινώντας από πιο safe επιλογές, τα άτομα τα οποία επιλέγονταν ως κριτές στα show ανάδειξης ταλέντων ήταν προσωπικότητες οι οποίες γνώριζαν πολύ καλά το παιχνίδι του marketing της δισκογραφίας, και πώς θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν με τις συμβουλές τους να γίνουν μέλη αυτής!

Τα τελευταία χρόνια, και με κάποιες προσπάθειες την προηγούμενη δεκαετία, βλέπουμε όλο και περισσότερους καλλιτέχνες να αναλαμβάνουν το ρόλο ενός κριτή σε αυτά!

Το GetGreekMusic έφτιαξε μια special λίστα, με 2 λόγια για τον καθένα ξεχωριστά!

 

Χρήστος Δάντης – Fame Story 2

Από τους πρώτους που έλαβαν θέση κριτή. Ο Χρήστος Δάντης συμβούλευε με ευθύ τρόπο τους διαγωνιζόμενους του Fame Story 2, όπως ήταν η Καλομοίρα, η Ραλλία Χρηστίδου, ο Κώστας Καραφώτης, ο Νίκος Μίχας, η Μάρω Λύτρα και άλλοι.

Στέλιος Ρόκκος – Fame Story 3

Σε μια περίοδο που έβγαζε μεγάλες επιτυχίες και στα πλαίσια της συνεργασίας του με τη Heaven, ο Στέλιος Ρόκκος έκατσε στην καρέκλα του κριτή, με εύστοχες παρατηρήσεις αλλά και με πιο… ιδιαίτερες στιγμές, όπως η παρακάτω:

Καίτη Γαρμπή – Fame Story 4

Η πρώτη γυναίκα τραγουδίστρια και κριτής της προηγούμενης δεκαετίας. Πέρα από τις εντυπωσιακές τις εμφανίσεις, έκανε και ένα ντουέτο με τον παίκτη του 4ου κύκλου του Fame Story Στάθη Ραφτόπουλο για το τότε album της! Μπράβο Καίτη!

Έλλη Κοκκίνου – Greek Idol 2

Και ενώ λίγο καιρό πριν έχει εμφανιστεί στο Greek Idol 1 ανάβοντας φωτιές με το “Όντως”, την επόμενη χρονιά την είδαμε να κάθεται στην καρέκλα του κριτή. Απολαυστικές στιγμές στις οντισιόν, και ακόμα πιο απολαυστική χημεία με τον Κώστα Καπετανίδη και το Δημήτρη Κοντόπουλο στα live.

Έλενα Παπαρίζου – Dancing On Ice

Ως η πλέον κατάλληλη να κρίνει το ice-skating, λόγω εμπειρίας από τη Σουηδία, η Έλενα Παπαρίζου έδωσε τη φλόγα στο κρύο (λόγω πάγου) στούντιο του Dancing On Ice. Απόψεις με λόγο, ειλικρίνεια, εύστοχες παρατηρήσεις, πολύ χιούμορ και ακόμα περισσότερο γέλιο, έκαναν το χειμώνα του 2011 από τους πιο ενδιαφέροντες των τελευταίων χρόνων!

Αντώνης Ρέμος – The Voice of Greece

Τον Αντώνη Ρέμο τον γνωρίζουμε πολύ καλά χάρη στις συνεντεύξεις του, και έχουμε όλοι διακρίνει το αυθόρμητο ύφος του και το πηγαίο χιούμορ του. Εκτός από όλα αυτά βέβαια, είναι και ιδιαίτερα ρεαλιστής, ειδικά όταν πρόκειται για το τραγούδι. Από τις πιο “σωστές” στιγμές των lives, όταν αποφάσισε να “διώξει” τη Τζωρτζίνα Καραχάλιου από τη φάση των lives, επειδή θεωρούσε ότι ο κόσμος δεν τη στήριξε σε ψήφους, παρά τα μεγάλα λόγια τους.

http://www.youtube.com/watch?v=Te6gKPKNOjQ

Δέσποινα Βανδή – The Voice of Greece

Άλλη μια έκπληξη στη θέση των κριτών του The Voice. Ευχάριστη έκπληξη, αφού γνωρίσαμε καλύτερα τη Δέσποινα, αντιληφθήκαμε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με σπουδαία παιδεία και γνώσεις, αλλά και με καυστικό χιούμορ την κατάλληλη στιγμή! Για να μην πούμε ότι κατάφερε να νικήσει και στον 1ο κύκλο του The Voice, ως coach της Μαρίας Έλενας Κυριάκου…

Μιχάλης – Stavento – The Voice of Greece

Ίσως η ανάδειξη του προσώπου της χρονιάς για το 2014. Ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες, κόντρα στο φιζίκ του, ο δημιουργός τεράστιων επιτυχιών τα τελευταία χρόνια, και αυτός που δημιούργησε την ατάκα της χρονιάς (Τρελαίνομαιιιι…). Ο Μιχάλης των Stavento με το ειλικρινές χιούμορ του αλλά και με την αγάπη του για πειράματα πέρα από τις γνωστές πεπατημένες, ανέδειξε με τον δικό του τρόπο τα παιδιά της ομάδας του, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό, και κατάφερε μέσα σε λίγο καιρό να γίνει ο #1 καλλιτέχνης στην Ελλάδα με τα περισσότερα likes στο Facebook, φτάνοντας “Στην άκρη του κόσμου”!

Μελίνα Ασλανίδου – The Voice of Greece

Θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε και στη Μελίνα Ασλανίδου, αφού εκπροσωπώντας τη λεγόμενη “Έντεχνη” μουσική σκηνή, μας έκανε για μια ακόμα φορά να σιγοτραγουδάμε το “Λάθος”, και να λατρέψουμε τον αυθορμητισμό και την ευαισθησία που δε γνωρίσαμε μέχρι πρόσφατα ότι κρύβει μέσα της.

Διάβασε ακόμα:

 

Σχόλια