Γιώργος Μαζωνάκης - Καίτη Γαρμπή_ ΦωταέριοΑπό την μια πλευρά έχουμε μια ανδρική φωνή που μπορεί άριστα να ερμηνεύσει από λαïκά μέχρι και ποπ τραγούδια και από την άλλη, έχουμε μια γυναικεία φωνή και παρουσία που έχει αφήσει το στίγμα της ανεξίτηλο όλα αυτά τα χρόνια και καταφέρνει μέχρι και σήμερα, στο άκουσμα και μόνο της εισαγωγής  των κομματιών της, να επικρατεί ένας πανικός στο μαγαζί που εμφανίζεται.  Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Καίτη Γαρμπή που συνεχίζουν δυναμικά τις εμφανίσεις τους στο Φωταέριο. Μαζί τους η Ελισάβετ Σπανου και ο Νικηφόρος, ενώ στη σκηνοθετική επιμέλεια βρίσκουμε τον ευρηματικό Κωνσταντίνο Ρήγο.

Το GetGreekMusic βρέθηκε στο Φωταέριο και σου λέει όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Το πρόγραμμα καλύπτει όλα τα μουσικά γούστα, ξεκινώντας από την ποπ ελληνική μουσική σκηνή με έναν ενδιάμεσο και κύριο σταθμό στα λαïκά, εν συνεχεία κάνει ένα πέρασμα από την κρητική μουσική με βιολί, λαγούτο και έναν Γιώργο Μαζωνάκη να το απολαμβάνει μέχρι τελευταίας νότας και τέλος, επιστροφή και πάλι στα λαικά τόσο των δυο καλλιτεχνών όσο και κομματιών τους που μας αρέσουν πολύ.

Το μαγαζί γέμιζε από πολύ νωρίς και το κοινό περίμενε να απολαύσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

Στην αρχή η Ελισάβετ Σπανού ερμηνεύει δικά της τραγούδια αλλά και μερικές επιτυχίες της εποχής. Ακολουθεί ο Νικηφόρος, που μας «Φτάνει στο Θεό» με τα νέα του τραγούδια και μας θυμίζει όμορφες επιτυχίες του σήμερα.

Η ώρα περνά και ο Γιώργος Μαζωνάκης κάνει την εμφάνιση του στη σκηνή και μας ξεσηκώνει – καλοσωρίζει με το τραγούδι  «Καλώς σας βρήκα».

Αφού μας ευχαρίστησε, μας υποσχέθηκε μια μουσική αναδρομή δίχως αύριο και είχε δίκιο. Κομμάτια όπως, «Λείπει πάλι ο θεός», «Τα ίσια ανάποδα», «Έλα να δεις», «Δύσκολα φεγγάρια», «Ανήκω σε μένα»,  είναι μόλις ένα μικρό δείγμα ενώ συνεχίζει με τα παλαιότερα και αγαπημένα «Αλλάξανε τα πλάνα μου», «Λουκέτο», «Σάββατο» κ.α

Μόλις κατέβηκε από την σκηνή ο Γιώργος Μαζωνάκης, κομμάτια από γυαλιά εμφανίστηκαν σε λευκό πανί, όπου το καθένα παρουσίαζε σκηνές από τα video clips της Καίτης Γαρμπή. Ένα γυάλινο κουτί με καθρέφτη βρέθηκε στη σκηνή, τα φώτα χαμήλωσαν, το κουτί φωτίστηκε και η Καίτη μας τραγούδησε την μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της «Ιεροσυλία». Όλος ο κόσμος σηκώθηκε όρθιος και με φωνές και χειροκροτήματα την αποθέωσε!

Η Καίτη ανταπέδωσε το χειροκρότημα με τις μεγάλες της επιτυχίες όπως, «Ευαισθησίες», «Ατόφιο Χρυσάφι»,  «Θα μελαγχολήσω», «Πες το μ’ ένα φιλί» κ.α.  και ενώ τα λουλούδια έπεφταν βροχή στα πόδια της, μας χάρισε τις νέες της επιτυχίες «Ανεμοδαρμένα ύψη», « Στην άδεια μου καρέκλα». Ακολούθησαν τα τραγούδια «Μη με συγκρίνεις» και « Χαμένα» όπου κυριολεκτικά επικράτησε πανικός στις πρώτες νότες.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Καίτη Γαρμπή είναι μια από τις καλύτερες προτάσεις τις νυχτερινής διασκέδασης και δίχως άδικο.

Ρεπορτάζ: Εβίτα Μακ.

Φωταέριο

Πειραιώς 102, Γκάζι

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 2103413888

Ημέρες εμφανίσεων: Παρασκευή και Σάββατο

[wzslider autoplay=”true” interval=”5000″ transition=”‘flash'” info=”true”]

Σχόλια