Καίτη Γαρμπή - Γιώργος Παπαδόπουλος, από 21 Νοεμβρίου στο "Magique" στη Θεσσαλονίκη!

Καίτη Γαρμπή – Γιώργος Παπαδόπουλος, ανηφορίζουν προς τη συμπρωτεύουσα! Και το σύνθημα τους είναι ένα: “Let the MAGIQUE begin!”!

Έτσι θα ονομάζεται το μαγαζί που θα φιλοξενήσει τους δύο καλλιτέχνες από τις 21 Νοεμβρίου! Οι δυό τους ετοιμάζονται πυρετωδώς για αυτή τη συνεργασία, ενώ μαζί τους θα έχουν και το Δήμο Μπέκε! Πριν από λίγες μέρες, η Καίτη Γαρμπή ανακοίνωσε τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη με ενα post στο Facebook:

“Τελείωσαν τα ψέμματα παιδιά! ΕΡΧΟΜΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!
Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια το όνειρο γίνεται πραγματικότητα! Είμαι ενθουσιασμένη! Ερωτευμένη μ αυτή την πόλη χρόοοονια τώρα, πήρα τη μεγάλη απόφαση να κάνω το καλύτερο μου κι αυτό δεν είναι άλλο απο το να γιορτάσω την έναρξη της χειμωνιάτικης σεζόν, τη γιορτή μου και τις γιορτές που έπονται μεσα στον καινούργιο χρόνο στη λατρεμένη Θεσσαλονίκη!!! Εκεί που εχω περάσει συγκλονιστικές στιγμές στην καριέρα μου. Εκεί που ξεκινούσα χρόνια τις πρεμιέρες μου για να μου πάνε γούρικες και στην Αθήνα, εκει που δοκίμαζα τα καινούργια μου τραγούδια και γινόντουσαν σουξέ, εκεί που καλοί φίλοι μου και οι φίλοι μου του φαν κλάμπ μου με στήριξαν, με τίμησαν, με αγκάλιασαν με αληθινή, ζεστή αγάπη! 21 Νοέμβρη στη γιορτή της Παναγίας, μέρα ευλογημένη θα κάνουμε την πρεμιέρα μας σ ένα σούπερ χώρο που ήδη ανακαινίζεται για να υποδεχτεί την ομάδα μας: τον Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Δήμο Μπέκε κι εμένα. Είναι καιρός που έχουμε αποφασίσει με τον Γιώργο να συνεργαστούμε και να που ηταν τυχερό να συναντηθούμε στη Θεσσαλονίκη!!! Καμαρώνω αυτό το υπέροχο πολυτάλαντο πλάσμα και ανυπομονώ να βρεθούμε μαζί στη σκηνή! Όσο για τον Δήμο, παλιός φίλος και συνεργάτης, εξαιρετικός τραγουδιστής και αφηγητής επίσης, τότε στην Esmeralda του ’97 στον Διογένη…
Πάμε για πρόβα!
Σας στέλνω όλη μου την αγάπη και περιμένω να μου στείλετε τη θετική σας ενέργεια!!!
Υπόσχομαι ενα πρόγραμμα που θα σας ΜΑΓΕΨΕΙ!!!”

 

Σχόλια