Ο Νίκος Γκάνος είναι ένας νεαρός performer που έχει γεμίσει τα ραδιοφωνικά charts με πολλές επιτυχίες του τα τελευταία χρόνια. Αγγλόφωνα ή και με ελληνικό στίχο, πάντα καταφέρνει να κάνει τη διαφορά, να συζητηθεί αλλά και να ακουστεί δυνατά στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το ελληνικό του single με τίτλο Μόνος ενώ τον είδαμε να συμμετέχει και στο βίντεο κλιπ των Otherview Ο γύρος του κόσμου.

Αυτή τη φορά, ετοιμάζει το νέο του βίντεο κλιπ για το νέο αγγλόφωνο track του που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες. Μάλιστα, εν όψη του καλοκαιριού, ο Νίκος Γκάνος ξαναέγινε ξανθός, χρώμα που φοριέται πολύ τελευταία στους άντρες (βλ. Γιώργος Μαζωνάκης)

Ο ίδιος ανέβασε φωτογραφίες από τα γυρίσματα στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Facebook και το Instagram. Τα σχόλια πολλά, όπως γίνεται κάθε φορά που ο τραγουδιστής αναρτά μια φωτογραφία του στα κοινωνικά δίκτυα.

Νίκος Γκάνος

Στα γυρίσματα του νέου του κλιπ

 

Νίκος Γκάνος

“Today was a great day!i did my new video with @vtbpro @nick_marianos @kkoutsomichos now i’m official dead! Have a great night!”

Λίγες μέρες πριν, ανέβασε φωτογραφία του κρατώντας το νέο album του Michael Jackson, που κυκλοφορεί από τη Feelgood Records!

Νίκος Γκάνος

Αγκαλιά με το “XSCAPE”

 

 

Σχόλια