Μπορεί να μην κατάφεραν να μπουν στην τελική δεκάδα, και να έφτασαν μετά βίας μέχρι την 20η θέση, οι Freaky Fortune, ο Riskykidd και το Rise Up όμως σημειώνουν ήδη αξιόλογη πορεία στα Ευρωπαϊκά Charts. Συγκεκριμένα, βρίσκονται σε πολύ υψηλές θέσεις σε χώρες όπως η Μάλτα, η Λευκορωσία, η Φινλανδία και η Δανία.

Freaky Fortune

Οι Freaky Fortune και ο Riskykidd αγκαλιά με την ελληνική σημαία.

Συγκεκριμένα, το “Rise Up” βρίσκεται στο #6 της Μάλτας και της Φινλανδίας, στο #14 της Λευκορωσίας, στο #17 της Δανίας, στο #20 της Σουηδίας ενώ έχουν χτυπήσει πενηντάδα και στη Νορβηγία (#37), τη Ρωσία (#43), την Αυστρία (#45), την Ιρλανδία (#45). Ιδιαίτερα υψηλή είναι και η θέση τους στη δύσκολη αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, με το “Rise Up” να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο #67.

Λέτε να έχει την κατάληξη του “La La Love” της Ήβης Αδάμου, που παρά τη χαμηλή θέση στον τελικό του 2012, κατέληξε πολύ ψηλά στα Ευρωπαικά Charts:

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Ελλάδα ήρθε 14η στο televoting και 19η στην ψηφοφορία των επιτροπών, ωστόσο ο συνδυασμός των παραπάνω μας “έριξαν” στην 20η θέση, την ώρα που τα στοιχήματα μας έφερναν στη δεκάδα και συγκεκριμένα στη θέση #9.

Δείτε ακόμα το μήνυμα που έγραψε ο frontman των Freaky Fortune Νικόλας Ραπτάκης, στο Facebook:

Freaky Fortune

Το μήνυμα του Νικόλα Ραπτάκη στο Facebook

Σχόλια