Συγκλονισμένη η Ελένη Φουρέιρα από το θάνατο νεαρού της θαυμαστή

Δύσκολες στιγμές για την Ελένη Φουρέιρα, αφού το βράδυ της Τρίτης ενημερώθηκε για το θάνατο ενός νεαρού της θαυμαστή.

Ο 22χρονος Μιχάλης “έφυγε” από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα από ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του από Πάτρα για Αθήνα.

Ο νεαρός απο την Κρήτη ταξίδευε απο την Πάτρα στην Αθήνα χθες το μεσημέρι. Όταν το λεωφορείο έφθασε στο Αιγάλεω ένας νεαρός που καθόταν δίπλα στον εν λόγω φοιτητή, συνειδητοποίησε ότι αυτός ήταν αναίσθητος και παρά τις προσπάθειές του να τον συνεφέρει δεν κατέστη δυνατόν. Τότε ενημέρωσε τον οδηγό και αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε αναίσθητο τον φοιτητή στο νοσοκομείο της Νίκαιας. Οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του από ανακοπή καρδιάς.

Ο νεαρός Μιχάλης ήταν θαυμαστής της Ελένης Φουρέιρα και μάλιστα η τραγουδίστρια φαίνεται να τον γνώριζε προσωπικά. Συντετριμμένη από την είδηση του χαμού του, έγραψε στο Twitter:

“Δεν μπορω να το πιστέψω.Εχω πάθει σοκ.Μιχάλη μου καλό ταξίδι.Έφυγες νωρίς κ άδικα.θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας” ενώ συνέχισε γράφοντας “Πραγματική δεν μπορω να το πιστέψω .. Τόσο γεμάτος από ενέργεια κ ζωή .. Πόσο άδικο πόσο ..”. Λίγη ώρα μετά, ανέβασε το νέο βίντεο κλιπ της γράφοντας συγκεκριμένα “Κάθε φορά που θα τραγουδάω αυτο το τραγούδι θα ειναι για σ´ενα..καλό ταξίδι Μιχάλη μου..θα μας λείψεις ..”

Σχόλια