Ελένη Φουρέιρα για Νότη Σφακιανάκη: "Ένας άνθρωπος που ζει στην Καλλιθέα με ελάχιστα λεφτά είναι παρακμιακός και κάποιος που ζει στη Γλυφάδα είναι ανώτερος;"

Η Ελένη Φουρέιρα παίρνει θέση υπέρ του Παντελή Παντελίδη, στην “κόντρα” του με το Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος είχε δηλώσει πώς “Οι άνθρωποι που έρχονται να δουν εμάς δε θα το έκαναν, είναι σοβαροί άνθρωποι. Την παρακμή μου ανέφερες τώρα. Παρακμιακά μου λες”, όταν ρωτήθηκε για το συμβάν με τον μαξιλαροπόλεμο στο φινάλε του Παντελή Παντελίδη στο Teatro Music Hall.

H τραγουδίστρια υπερασπίστηκε τον συνάδελφό της λέγοντας: “Νομίζω ότι στις μέρες είναι ντροπή να λέμε στον κόσμο ότι είναι παρακμιακός. Ποιος είναι παρακμιακός; Ποιος είναι και ποιος δεν είναι; Δηλαδή ένας άνθρωπος που ζει στην Καλλιθέα με ελάχιστα λεφτά είναι παρακμιακός και κάποιος που ζει στη Γλυφάδα είναι ανώτερος;”, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: “Είναι τεράστιο λάθος. Αυτό είναι μία «ταμπέλα» άσχημη, που ο άνθρωπος που το λέει έχει θέμα δικό του και δεν νομίζω ότι αντιπροσωπεύει εμένα, τον παντελή ή όλα τα νέα παιδιά.

Δείτε τις δηλώσεις της στην εκπομπή του Alpha “Happy Day”.

Σχόλια