Φίλιππος Πλιάτσικας - Μπάμπης ΣτόκαςΟ Φίλιππος Πλιάτσικας κι ο Μπάμπης Στόκας, με εκλεκτούς καλεσμένους, μας δείχνουν την «Άλλη πλευρά του Μπλέ», «Την άλλη πλευρά της Ελλάδας» στις 22 Φεβρουαρίου και για τέσσερα Σάββατα στο Γκάζι Live.

Η παράσταση με τον τίτλο “The other side of Greece” έχει ταξιδέψει ήδη σε πολλές χώρες της Ευρώπης (Αγγλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία) με τεράστια επιτυχία και ετοιμάζεται να ταξιδέψει και σε άλλες (Γερμανία, Αμερική, Ρωσία, Τουρκία, Αυστραλία). Μ αυτό τον τρόπο θέλει να ταξιδέψει το δικό μας μελαγχολικό μπλουζ μέσα από την ηπειρώτικη μουσική, την κοφτερή φωνή της κρητικής λύρας και να συναντήσει την Ελλάδα του σήμερα και την Ελλάδα του μέλλοντος.

Παράλληλα έλληνες και ξένοι ηθοποιοί όπως ο Γιώργος Χωραφάς και η Νάντια Σπηλιωτοπούλου ζωντανά με τη σκηνοθετική βοήθεια του Στάθη Λιβαθινού αλλά και μέσα από βίντεο η Κάτια Γέρου, ο Δημήτρης Ήμελλος και ο Αιμίλιος Χειλάκης, με την κινηματογραφική σκηνοθεσία της Γιολάντας Μαρκοπούλου, θα αποδώσουν ποιήματα της νεοελληνικής ποίησης, μεγάλων Ελλήνων ποιητών, έργα επίκαιρα στη σημερινή εποχή που βιώνουμε.

Οι μουσικοί που συμμετέχουν είναι οι Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα), Δημήτρης Καρασούλος (ηλ. κιθάρα), Ειρήνη Κετικίδη (ηλ.κιθάρα), Θανάσης Κρυπίδης (βιολί), Άγγελος Παπαδάτος (Μπάσο), Γιάννης Σκούταρης (Πλήκτρα).

Συμμετέχει η Γεωργία Νταγάκη (Κρητική Λύρα – Φωνή)

Γκάζι Live

Ιερά Οδός 11, Γκάζι

Ημέρες εμφανίσεων: 22/2, 1/3, 8/3 και 15/3

Ώρα έναρξης: 22:30

Τηλ. 2130185040

Σχόλια