ΤάμταΗ Τάμτα είναι μια επιτυχημένη pop τραγουδίστρια και σε λίγο καιρό θα έχουμε την δυνατότητα ν’ ακούσουμε το καινούργιο τραγούδι που ετοιμάζει

Μετά την μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού «Σ’αγαπάω», τις καλοκαιρινές της περιοδείες αλλά και τις πολυσυζητημένες εμφανίσεις της στο Teatro Music Hall στο πλευρό του Παντελή Παντελίδη, της Πάολα και του Stan, ετοιμάζει κάτι νέο..

Όπως διαβάσαμε στο site «Tamta Fans», η τραγουδίστρια θα ηχογραφήσει ένα νέο τραγούδι, του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο τίτλος του. Όσο για την μουσική και το ύφος, θα είναι στο ίδιο μήκος κύματος με όλες τις προηγούμενες δουλειές της.

Το νέο «μυστήριο» τραγούδι, φημολογείται οτι θα κυκλοφορήσει από τα τέλη Φεβρουάριου έως τις αρχές Μαρτίου, ενώ αν μιλήσουμε για τον επόμενο δίσκο της, δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, αλλά όταν κυκλοφορήσει θα συμπεριλαμβάνει συνεργασίες που έχει κάνει η Τάμτα από το ξεκίνημα της καριέρας της το 2004 μέχρι και την τελευταία της συνεργασία με τον Μηδενιστή, μαζί με 3 – 4 καινούργια τραγούδια.

 

Σχόλια