Νότης ΣφακιανάκηςΟ άρχοντας –κατά κόσμο- Νότης Σφακιανάκης, έκανε την προγραμματισμένη πρεμιέρα του,  την περασμένη Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη.

Στο πλευρό του στο νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας Πύλη Αξιού Live Clubing, είναι και οι Goin’ Through.

Έτσι, μετά από δυο χρόνια απουσίας στην Θεσσαλονίκη, η επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη είναι γεγονός. Από τις 14 Φεβρουαρίου ο Νότης Σφακιανάκης θα βρίσκεται στην Πύλη Αξιού live clubbing για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων.

Ο κόσμος τον αγκάλιασε θερμά και αυτό φάνηκε από το ασφυκτικά γεμάτο μαγαζί, όπου φανατικοί θαυμαστές αλλά και απλός κόσμος ήταν κυριολεκτικά κρεμασμένοι από όπου υπήρχε έστω και λίγος χώρος προκειμένου να απολαύσει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη.

Ο Νότης Σφακιανάκης, ήταν εμφανώς χαρούμενος για την τόσο ζεστή αποδοχή και υποδοχή του κόσμου και τολμούμε να πούμε ότι ήταν και πολύ εκδηλωτικός, καθώς ο κόσμος ανέβαινε στην πίστα και τον αγκάλιαζε και έβγαζε φωτογραφίες μαζί του.

Η μέχρι τώρα πορεία του Νότη, μας έχε δίξει ότι οι πρεμιέρες του είναι πάντα εντυπωσιακές και πως το πρόβλημα είναι η ομαλή και προγραμματισμένη συνέχεια. Με λίγα λόγια ο προβληματισμός που δημιουργείται δεν είναι οι δύο πρώτες εμφανίσεις αλλά τα δυο Σαββατοκύριακα μετά, που τον τελευταίο καιρό ο εκάστοτε επιχειρηματίας βλέπει μείον στο ταμείο του  (βλ. Έναστρον).

Η δυναμική της φωνής αλλά και της πορείας του Νότη Σφακιανάκη είναι αδιαμφισβήτητα απόλυτα σεβαστή και αξιοζήλευτη από πολλούς, όμως τα τελευταία γεγονότα δεν ήταν και τα καλύτερα.

Ας ελπίσουμε στο άμεσο μέλλον να λυθούν και να μην ξανασυμβούν αντίστοιχα θέματα γιατί αφενός ο κόσμος δεν τον απολαμβάνει όπως θα ήθελε και αφετέρου πίσω από τον άρχοντα Νότη δουλεύουν πολλοί για το μεροκάματο.

Σχόλια