10+1 αγαπημένοι δίσκοι από την Καίτη Γαρμπή!

Δείτε 10+1 αγαπημένους δίσκους από την Καίτη Γαρμπή.

Η Καίτη Γαρμπή αναμφισβήτητα είναι μία από τις ομορφότερες και πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της. Έχοντας στο ενεργητικό της μια πολύ μεγάλη δισκογραφία, μας έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες και συνεχίζει να το κάνει μέχρι και σήμερα.

Πάμε να θυμηθούμε κάποιους από τους πιο πετυχημένους δίσκους της:

«Ατόφιο χρυσάφι» (1994)

«Ατόφιο χρυσάφι» (1994)

Από τους πρώτους δίσκους της Καίτης Γαρμπή σε στίχους και μουσική του Κώστα Τουρνά & του Φοίβου. Τα κομμάτια που ξεχώρισαν ιδιαίτερα ήταν τα «Ξυπόλυτη χορεύω», «Μην με συγκρίνεις», «Σε πολιορκία» «Ατόφιο χρυσάφι». Ο δίσκος έγινε πλατινένιος.

«Αρχίζω πόλεμο» (1996)

«Αρχίζω πόλεμο» (1996)

Για άλλη μια φορά η Καίτη Γαρμπή συνεργάζεται με τον Φοίβο και το αποτέλεσμα είναι άκρως επιτυχημένο. Πολυπλατινένιος δίσκος καθώς πούλησε πάνω από 160.000 αντίτυπα στην Ελλάδα και διεθνώς άγγιξε τα 180.000 αντίτυπα. Οι επιτυχίες του δίσκου ήταν «Θα μελαγχολήσω», «Μια φορά και ένα καιρό», «Αρχίζω πόλεμο», «Χαμένα», «Περασμένα ξεχασμένα», «Από δω και πιο πέρα», «Φταίμε».

 

«Ευαισθησίες» (1997)

«Ευαισθησίες» (1997)

Άλλη μία πολυπλατινένια συνεργασία της Καίτης Γαρμπή με τον Φοίβο. Ο Δίσκος πούλησε πάνω από 140.000 αντίτυπα ενώ μαζί με τις διεθνής πωλήσεις ξεπέρασε τα 160.000 αντίτυπα. Οι επιτυχίες του δίσκου πολλές. Ανάμεσα τους τα «Ιεροσυλία», «Ευαισθησίες», «Τρυφερότητα», «Κιβωτός», «Άλλο εσύ και άλλο εγώ», «Ασυμφωνία χαρακτήρων».

«Δώρο Θεού» (1999)

«Δώρο Θεού» (1999)

Ο δίσκος αυτός ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας σπουδαίων συνθετών όπως ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Αντώνης Βαρδής. Το «Δώρο Θεού» ξεπερνάει σε πωλήσεις τα 50.000 αντίτυπα και γίνεται πλατινένιο. Τα κομμάτια που ξεχώρισαν ήταν τα «Δώρο Θεού», «Άνισος αγώνας», «Άγκυρες», «Άνω κάτω».

«Το κάτι» (2000)

«Το κάτι» (2000)

Ο δίσκος αυτός αποτελεί την τελευταία συνεργασία της Καίτης με τον Φοίβο. Αν και ο δίσκος αποτελούσε συλλογή με 7 μόλις νέα τραγούδια κατάφερε να γίνει 4 φορές πλατινένιος ξεπερνώντας τα 200.000 αντίτυπα(διπλές πωλήσεις). Από τα νέα κομμάτια ξεχώρισαν «Το κάτι», «Αλητάκι μου, «Επιτέλους», «Όλη μου η στεναχώρια», «Το λάθος μου».

https://www.youtube.com/watch?v=CqbUTdGJz6Y&feature=youtu.be 

«Απλά τα πράγματα» (2001)

«Απλά τα πράγματα» (2001)

Στα περισσότερα κομμάτια μουσική και στίχους υπέγραψαν οι Κώστας Τουρνάς και Νίκος Τερζής. Ο δίσκος έγινε πλατινένιος ξεπερνώντας τα 50.000 αντίτυπα. Από τα πολύ δυνατά κομμάτια του δίσκου ήταν τα «Απλά τα πράγματα», «Βιάστηκα», «Τι θέλουνε τα μάτια σου», «Πέσ’το (ξανά) Μ’ένα φιλί».

 https://www.youtube.com/watch?v=ohDRWnQ7db0&feature=youtu.be

«Μια καρδιά» (2002)

«Μια καρδιά» (2002)

Αποτελεί το εμπορικότερο cd-single της Καίτης Γαρμπή ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα 50.000 αντίτυπα. Τα κομμάτια που ξεχώρισαν ήταν τα «Άντε γειά», «Μια καρδιά την έχω», «Μ΄έχεις αρρωστήσει», «Θα μείνει μεταξύ μας».

«Έμμονες ιδέες» (2003)

 

«Έμμονες ιδέες» (2003)

Άλλος ένας πλατινένιος δίσκος για την Καίτη Γαρμπή. Τα κομμάτια που ξεχώρισαν ήταν τα «Να περνάς», «Πόσο θα θελα», «Εσένα μόνο».

«Γαλάζιο και λευκό» (2004)

«Γαλάζιο και λευκό» (2004)

Το cd-single αυτό περιείχε 2 νέα τραγούδια, το «Γαλάζιο και λευκό» και το «Καταπληκτικό». Και τα δυο έγιναν επιτυχίες ενώ ξεχώρισε επίσης και η dance εκδοχή του ήδη γνωστού «Για σενα μόνο». Το cd-single έγινε χρυσό.

https://www.youtube.com/watch?v=w7Yq4dj51EE&feature=youtu.be

«Έχω στα μάτια ουρανό» (2005)

 

«Έχω στα μάτια ουρανό» (2005)

Στον δίσκο αυτό η Καίτη Γαρμπή συνεργάστηκε με τον Χρήστο Δάντη. Ο δίσκος έγινε χρυσός ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα 20.000 αντίτυπα ενώ τα τραγούδια που ξεχώρισαν ήταν τα «Άκουσε αγόρι μου», «Το ναρκωτικό μου», «Έχω στα μάτια ουρανό», «Spaciba baby».

«Πως αλλάζει ο καιρός» (2006)

«Πως αλλάζει ο καιρός» (2006)

Το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου σκαρφαλώνει στην πρώτη θέση των airplay των ραδιοφώνων ενώ αποτελεί και το εμπορικότερο κομμάτι της Καίτης Γαρμπή (από άποψη airplay) των τελευταίων χρόνων. Τα κομμάτια που επίσης ξεχώρισαν ήταν τα «Αυτή», «Τα παιδικά σου μάτια», «Ισόβιος δεσμός». Ο δίσκος έγινε χρυσός ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα 15.000 αντίτυπα.

Σχόλια