Ο Δημήτρης Μπάσης και Ελένη Πέτα, επιστρέφουν στο stage του Kremlino στον Πειραιά για να πραγματοποιήσουν τρεις μοναδικές εμφανίσεις τα Σάββατα 25 Μαρτίου, 1 και 8 Απριλίου.

Δημήτρης Μπάσης και Ελένη Πέτα

Ο γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Μπάσης, με όλο του το πάθος και την αυθεντικότητα, επιστρέφει στο Κremlino στήνοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα όπως αυτός ξέρει με τραγούδια τόσο από την προσωπική του δισκογραφία όσο και από αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών. Σύγχρονα και κλασσικά τραγούδια, μοναδικά ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του Δημήτρη Μπάση, θα μας ταξιδέψουν μουσικά, θα μας θυμίσουν στιγμές του παρελθόντος και ταυτόχρονα θα μας ψυχαγωγήσουν.

Μετρώντας 20 χρόνια πορείας στην ελληνική μουσική σκηνή, ο Δημήτρης Μπάσης πιο ώριμος καλλιτεχνικά από ποτέ, ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει το νέο του πολυαναμενόμενο δισκογραφικό άλμπουμ με τραγούδια από σπουδαίους συνθέτες που θα ξεχωρίσουν από την μοναδική λαϊκή του ερμηνεία και θα αγαπηθούν πολύ!

Συνοδοιπόρος του σε αυτό το μουσικό ταξίδι θα είναι η εξαιρετική ερμηνεύτρια Ελένη Πέτα που έχει σημειώσει σπουδαίες συνεργασίες μέχρι στιγμής, για να την ακούσουμε σε διάφορα τραγούδια μεγάλων δημιουργών αλλά και επιτυχίες από την προσωπική της δισκογραφία, τραγούδια που αγαπήσαμε και θέλουμε να ξαναθυμηθούμε.

Και οι δυο έχουν έναν ειδικό τρόπο να μαγνητίζουν τα βλέμματα και να σε παρασύρουν μέσα από τις μελωδίες και τους στίχους των κομματιών τους.

Οι δύο αυτοί καλλιτέχνες, Δημήτρης Μπάσης και η Ελένη Πέτα, θα ενώσουν τις φωνές τους από το Σάββατο 25 Μαρτίου και για δύο Σάββατα ακόμα 1 και 8 Απριλίου στη μουσική σκηνή στο Kremlino χαρίζοντας μας μοναδικές ερμηνείες όπως αυτούς. Ερμηνείες γεμάτες πάθος συναίσθημα και δίνοντας μας άπειρο κέφι.

Δημήτρης Μπάσης και Ελένη Πέτα στο Kremlino

Δημήτρης Μπάσης και Ελένη Πέτα

Info:

  • Γενική είσοδος : 12 ευρώ με μπύρα ή κρασι
  • Φοιτητικό εισιτήριο / Ανέργων : 10 ευρώ

Προπώληση:

Kremlino: Καραίσκου 119, Πειραιάς
Τηλ. 210 410 0010
Ώρα έναρξης: 23.00
https://www.facebook.com/kremlinostage

Σχόλια