Αμαρυλλίς - Γυρίσματα VideoClip_Πόσο Να Πέσω Πιο ΧαμηλάΗ Αμαρυλλίς πριν από λίγες μέρες τελειοποίησε το νέο της video clip από το ολοκαίνουργιο τραγούδι της «Πόσο να πέσω πιο χαμηλά».

Η οπτικοποίηση του μας αποζημιώνει για την αναμονή γιατί μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή με ένα σκηνικό ιδιαίτερο και αρχοντικό το οποίο συμπληρώνεται από την όμορφη και επιβλητικά θηλυκή παρουσία της Αμαρυλλίς. Μαζί της πρωταγωνιστεί ο αθλητής  Μιχάλης Κατσένης, που τον έχουμε γνωρίσει από το Kick Boxing.

Τα γυρίσματα έγιναν σε ένα  ανάκτορο φτιαγμένο από τον Ζiller, που έχει φτιάξει την κεντρική σκηνή στο Εθνικό Θέατρο υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Κωνσταντίνου Ρήγου.

«Ήταν μια μοναδική μέρα αυτή που πέρασα  μαζί με το επιτελείο του Κωνσταντίνου. Είναι τελειομανής και σε αυτό ταιριάζουμε πολύ, αφού κι εγώ  ότι κάνω θέλω να έχει μια πρωτοτυπία και φρεσκάδα. Ελπίζω ότι το αποτέλεσμα θα αρέσει στον κόσμο» είπε η όμορφη τραγουδίστρια που προέρχεται από πολύ πετυχημένες Live εμφανίσεις σε Κύπρο και Κρήτη αυτό το διάστημα.

Το τραγούδι «πόσο να πέσω πιο χαμηλά» το υπογράφει συνθετικά ο Γιώργος Θεοφάνους και στιχουργικά ο Θάνος Παπανικολάου.

Δείτε το νέο video clip της Αμαρυλλίς εδώ

 

Σχόλια