Οι coaches του The Voice of Greece 2Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλης των Stavento θα είναι οι coaches του The Voice of Greece 2!

Σύμφωνα με το peoplegreece.com οι τέσσερις κριτές του ιδιαίτερα επιτυχημένου πρώτου κύκλου του The Voice, θα παραμείνουν στους “θρόνους” τους και τη δεύτερη χρονιά, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας θα συνεχίσει την παρουσίαση του show.  Πρόσφατα τους είδαμε ανανεωμένους και στη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλίαΜια χώρα μια φωνή (διάβασε εδώ όλα όσα έγιναν) και οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 σκέφτηκαν προφανώς πως την επιτυχημένη συνταγή, δύσκολα την αλλάζεις!

Την είδηση “πρόδωσε” ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του ομίλου ΑΝΤ1 Κώστας Τσολάκης, με μια σχετική φωτογραφία στο Instagram γράφοντας:

«@thevoicegr is back !!!!!! Σήμερα ξεκίνησαν οι pre pre auditions του μεγαλύτερου talent show που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Χιλιάδες φωνές έχουν δηλώσει συμμετοχή η προετοιμασία για την 2η σεζόν έχει μόλις αρχίσει. Η νέα χρονιά έρχεται στον @ant1tv με ακομα μεγαλύτερες συγκινήσεις και τις καλύτερες φωνές. @aremovic @desp1navandi @Michalis_Stavento @aslanmelina @Liagasg είστε έτοιμοι???»

Εμείς ανυπομονούμε να τους δούμε και πάλι στις καρέκλες των κριτών!

Διάβασε εδώ τα πάντα για το πρώτο album της νικήτριας του The Voice, Μαρίας Έλενας Κυριάκου.

coaches του The Voice of Greece 2

Η φωτογραφία που ανέβασε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1 Κ. Τσολάκης στο Instagram

Σχόλια