Ο Barrice στο GGM:  «Όλοι αυτοί που με στηρίζουν αποτελούν πηγή έμπνευσης για μένα»

Ο Barrice απαντάει σε 10 Eurovisionικές ερωτήσεις του GetGreekMusic, με αφορμή τη συμμετοχή του στον Ελληνικό Τελικό με το “Ela”!

Δημιουργοί: Niclas Olausson & The Beatbox, Victoria Chalkitis
Spicy Music

Πώς προέκυψε το τραγούδι «Ela» και πως σκεφτήκατε να επιλέξετε ελληνικό τίτλο σε αγγλόφωνο τραγούδι;

Υπεύθυνη για το «Έλα» είναι η Βικτώρια Χαλκίτη που έχει γράψει τους στίχους του τραγουδιού.

 Τι ετοιμάζεις για τη βραδιά του Ελληνικού Τελικού; Ετοιμάζεις κάποιο «εύρημα» για την τελευταία γέφυρα του τραγουδιού;

Ε, φυσικά! Όταν έχεις ένα τόσο δυναμικό τραγούδι, η παρουσία στον τελικό θα είναι το ίδιο δυναμική κι εκρηκτική! Δεν μπορώ ν’ αποκαλύψω παραπάνω, για να το δείτε!

Ο Niclas Olausson έχει γράψει αμέτρητες επιτυχίες στη μοναδική νικήτρια της Eurovision, Έλενα Παπαρίζου. Πως αισθάνεσαι που είναι ένας από τους δημιουργούς του «Ela»;

Μεγάλη τιμή και χαρά ταυτόχρονα. Ο Niclas Olausson & The Beatbox είναι εξαιρετικοί γνώστες του θεσμού της Eurovision οπότε εκ των προτέρων έχεις πολλά εφόδια. Ένα παραπάνω που έχουν συνεργαστεί και με την Έλενα Παπαρίζου!

Ποιος από τους 4 (Μαρία Έλενα Κυριάκου, Θωμαή Απέργη, C:Real, Shaya) θεωρείς ότι μπορεί να κάνει την «ανατροπή» το βράδυ του τελικού;

Νομίζω ότι όλοι έχουν ξεχωριστά τραγούδια κι όλοι μπορούν να κάνουν την ανατροπή! Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο ειλικρινά.

Αν δε συμμετείχες στο διαγωνισμό, ποιον από τους υπόλοιπους 4 θα επέλεγες να στείλεις στην Αυστρία;

Είναι δύσκολη η θέση μου … να το απαντήσω αυτό τώρα! Έχει ανέβει το επίπεδο πάρα πολύ κι όλα τα παιδιά αξίζουν το καλύτερο!

Ο Barrice στο GGM: «Όλοι αυτοί που με στηρίζουν αποτελούν πηγή έμπνευσης για μένα»

Αγαπημένη ελληνική συμμετοχή ever;

Η αγαπημένη μου ελληνική συμμετοχή είναι και αυτή που με έκανε να ξεκινήσω να παρακολουθώ τον θεσμό. Το 2001 στην Κοπεγχάγη οι Antique με το I would die for you, άνοιξαν για την Ελλάδα τον δρόμο των επιτυχιών στην Eurovision. Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι. Ήταν το live μπουζούκι του Νίκου Παναγιωτίδη; Ήταν το disco funky groove;  Ήταν η πανέμορφη  Έλενα Παπαρίζου με την φανταστική της ερμηνεία; Ήταν όλα μαζί μάλλον. Ένα μαγικό τρίλεπτο που όλα πήγαν τέλεια.

Αγαπημένη ξένη συμμετοχή ever;

Η αγαπημένη ξένη συμμετοχή ήταν ο  Alexander Rybak με το Fairytail το 2009 στην Μόσχα. Ένας ταλαντούχος νέος καλλιτέχνης έδειχνε να το χαίρεται σαν παιδί και ταυτόχρονα να βγάζει έναν αξιοζήλευτο επαγγελματισμό. Ένιωθα σαν να το ζω μαζί του.

Ποιον καλλιτέχνη από την Ελλάδα θα ήθελες να δεις του χρόνου στο διαγωνισμό;

Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένα στο μυαλό μου αλλά σίγουρα κάποιον που να κουβαλάει τρέλα, φρεσκάδα και ταλέντο! Νομίζω ότι έχουμε πολλούς!

Αν βγεις νικητής το βράδυ της Τετάρτης, πες μου τα 3 πρώτα πράγματα που θα κάνεις αμέσως μετά την ανακοίνωση του ονόματος σου.

Το πρώτο θα είναι να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την στήριξή του, το δεύτερο να πανηγυρίσω και το τρίτο να το συνειδητοποιήσω!

Στείλε ένα μήνυμα σε αυτούς που σε στηρίζουν ήδη ή σε αυτούς που θέλεις να σε στηρίξουν στον Ελληνικό Τελικό!

Όλοι αυτοί που με στηρίζουν αποτελούν πηγή έμπνευσης για μένα και είναι μεγάλη ευθύνη ν’ ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους.

Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και πιστέψτε με θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό!

Σχόλια