The Voice Of GreeceΤην περασμένη Παρασκευή στο The Voice, έγινε η πρώτη φάση των battles…

Πριν το αυριανό επεισόδιο και την δεύτερη φάση των battles, πάμε να θυμηθούμε τα ζευγάρια που μονομάχησαν στην σκηνή του The Voice, ποιοι έφυγαν και ποιοι παρέμειναν..

Η Εύα Κανατά και η Μαρία Ελένη Κυριάκου με Coach την Δέσποινα Βανδή, τραγούδησαν το «Hero» από την Mariah Carey. Οι coaches επέλεξαν τη Μαρία Ελένη Κυριάκου να συνεχίσει.

Ο Δήμος Μπέκε και ο Χάρης Μωσαϊδης με Coach τον Αντώνη Ρέμο, ερμήνευσαν το τραγούδι του Michael Buble «Feeling Good». Το εισιτήριο για την επόμενη φάση το πήρε ο Δήμος Μπέκε.

Η Μαίρη Δούτση και η Νίκη Παππά με Coach την Μελίνα Ασλανίδου, τραγούδησαν «Η αγάπη είναι ζάλη» της Χάρις Αλεξίου και η coach με τη σειρά της επέλεξε τη Μαίρη Δούτση για τον επόμενο γύρο.

Ο Λούης Βλαχάκης και ο Παναγιώτης Βιντζιλαίος με Coach τον Μιχάλη Κουϊνέλη, ερμήνευσαν με την μορφή ντουέτου το τραγούδι «Summer Of 69» του Bryan Adams. Ο  Παναγιώτης Βιντζιλαίος κέρδισε την μονομαχία.

Η Μαρία Βλαχάβα και ο Βασίλης Αξιώτης με Coach την Δέσποινα Βανδή Με ερμήνευσαν το τραγούδι «The Way You Make Me Feel» του Michael Jackson, ο Βασίλης κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Η Νατάσα Βενέτη και η Κέλλυ Πρωτόπαππα με Coach τον Αντώνη Ρέμο, τραγούδησαν το τραγούδι της Νατάσας Μποφίλιου «Εν λευκώ». Η Νατάσα Βενέτη κέρδισε την μονομαχία.

Η Αγγελική Ζήνα και ο Πάνος Τσογκαρίδης με Coach την Μελίνα Ασλανίδου, τραγούδησαν το τραγούδι «Πριν το τέλος» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Η νίκη ανήκει στην Αγγελική Ζήκα.

Η Χριστίνα Μηλιού και η Αρετή Κοσμίδου με Coach τον Μιχάλη Κουϊνέλη, ερμήνευσαν  το τραγούδι «I Was Mad For Lovin’ You» της Maria Mena. Η Αρετή πέρασε στα live.

Σχόλια