Σάκης Αρσενίου

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε ο Σάκης Αρσενίου, όπου μίλησε για τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα και για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει ως τραγουδιστής.

Συγκεκριμένα, το μικρόβιο της μουσικής υπήρχε μέσα του από πολύ μικρή ηλικία, όπως αποκάλυψε, ενώ η πρώτη του εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο ήταν στην Θεσσαλονίκη.
“Εγώ έπαιζα μπουζούκι από μικρός και έλεγα ότι θα γίνω μπουζουξής. Στη διπλανή αίθουσα του ωδείου έκαναν μαθήματα βυζαντινής μουσικής και γράφτηκα κι εκεί. Έμεινα για δύο χρόνια, έψελνα, μου άρεσε πολύ. Έτσι μου βγήκε το τραγούδι. Τελειώνοντας το Λύκειο, πέρασα στο ΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης, αλλά δεν γράφτηκα. Έπειτα, όταν ήμουν 20 ετών, πήγα σε μια οντισιόν που έκανε ένα νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Τους άρεσα και με πήραν. Ξεκίνησα και άνοιγα το πρόγραμμα. Ήταν άδειο το μαγαζί, αλλά εγώ ένιωθα ότι έχω από κάτω 1.500 άτομα. Εκείνη την περίοδο δούλευα ως εισπράκτορας στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής. Ξυπνούσα στις 04.00 το πρωί και έκανα δύο φορές τη μέρα Θεσσαλονίκη – Σπάρτη. Έπαιρνα 500 ευρώ το μήνα.”

Παράλληλα, αποκάλυψε ποιες ήταν οι μεγαλύτερες δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει ως τραγουδιστής.
“Δεν σου κρύβω πως υπήρξαν κάποια γεγονότα που δεν μπορούσα να τα διαχειριστώ εύκολα. Όσο είσαι νέος και άπειρος, τα βλέπεις όλα υπερβολικά. Και τα αρνητικά και τα θετικά. Έκανα κουβέντες με την οικογένειά μου, με ανθρώπους του χώρου κι έτσι κατάφερα να κινηθώ σωστά. Δεν είμαι παιδί της νύχτας, απλά τυχαίνει η δουλειά που κάνω και αγαπώ να αφορά στη νυχτερινή ζωή. Θα μπορούσα να έχω μπλέξει με πολλά, να μου έχει μαυρίσει την ψυχή η νύχτα, αλλά το απέφυγα. Εγώ τελειώνω τη δουλειά μου και πηγαίνω στο σπίτι μου. Είναι δύσκολο να εμφανίζεσαι σε 800 άτομα και μετά να γυρίζεις σπίτι και να είσαι μόνος. Θέλει κι αυτό το χειρισμό του. Είμαι αυθόρμητος άνθρωπος και καθόλου διαλλακτικός. Είμαι ο εαυτός μου, δεν μπορώ να προσποιηθώ κάτι. Σε προσωπικό επίπεδο μου έχει κοστίσει, αλλά είναι επιλογή μου. Στη δουλειά δε μου έχει κοστίσει γιατί είμαι επαγγελματίας και δεν θέλω να δημιουργώ προβλήματα. Ακόμα κι αν δεν συμπαθώ κάποιον, θα κάνω τη δουλειά μου και θα είμαι απόλυτα σωστός.”

Σχόλια