Stereo Soul The 2night show

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη ΑρναούτογλουThe 2night show“, βρέθηκαν οι Stereo Soul.

Τα μέλη του συγκροτήματος, ο Παναγιώτης Πάλλης και ο Bradley White-Dale μίλησαν για πολλά θέματα.

Αρχικά αναφέρθηκαν στα πρώτα τους μουσικά βήματα και στην συμμετοχή τους στον 4ο κύκλο του X-Factor μέσα από το οποίο έγιναν ευρέως γνωστοί στο Ελληνικό κοινό.

Στην συνέχεια μίλησαν για την συνεργασία τους με τον Χρήστο Κυριαζή και τους Onirama στο Anodos stage, λέγοντας πως  το πρόγραμμα τους θα περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά ήδη μουσικής, ανάμεσα τους και κομμάτια που ερμήνευσαν στα live του X-Factor.

Ακόμη ερωτήθηκαν για το ποιο είναι το θετικό και το αρνητικό του καθενός. Ο Bradley είπε πως ο Παναγιώτης είναι πολύ καλό παιδί αλλά από την άλλη είναι πολύ τυπικός στη δουλειά του σε υπερβολικό βαθμό.

Από την άλλη ο Παναγιώτης είπε για τον Bradley ότι είναι πολύ ανοιχτόμυαλος αλλά από την άλλη και αρκετά ασυνεπής όταν πρόκειται να συναντηθούν. Ωστόσο παραδέχτηκε ότι προσπαθεί συνεχώς να το βελτιώσει.

Έπειτα ο Bradley μίλησε ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, λέγοντας πως δεν έχει να κρύψει κάτι.

Ο Παναγιώτης με την σειρά του μίλησε για τις σπουδές του στην μοριακή βιολογία και γενετική, εκφράζοντας την επιθυμία να ολοκληρώσεις τις σπουδές του ενώ αναφέρθηκε και σε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το καλοκαίρι.

Τέλος οι Stereo Soul με την συνοδεία του Δημήτρη Σταρόβα στην κιθάρα, τραγούδησαν πολλές αγαπημένες Ελληνικές και ξένες επιτυχίες.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Σχόλια